ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
πρόσωπο
Age Defying Facials
treatment image
PRP facial Mesotherapy
60 '
€280

 Η Αυτόλογη Μεσοθεραπεία είναι η πλέον Αναγεννητική θεραπεία δέρματος με αυξητικούς παράγοντες (Growth Factors) καθώς και η πλέον βιοσυµβατή θεραπεία. Aντί για εξωγενή στοιχεία αξιοποιεί αυτόλογα συστατικά του πλάσματος του αίματος του πελάτη.

Η διαδικασία πραγματοποιείται με μία απλή αιμοληψία μικρής ποσότητας αίματος, που επεξεργάζεται βάσει ειδικών εργαστηριακών πρωτοκόλλων, έτσι ώστε να απομονωθεί το πλάσμα του αίματος το οποίο είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια.

Τα αιμοπετάλια του πλάσματος, ενεργοποιούνται και απελευθερώνουν μια πληθώρα αυξητικών παραγόντων που προκαλούν, αφού εγχυθούν στην επιφανειακή στιβάδα του δέρματος, την ανάπλαση του, την σφριγηλότητα του και την αναγέννησή του.

Με αποτελέσματα που διαρκούν έως και 8 με 12 μήνες η Αυτόλογη Ανάπλαση Δέρματος είναι από τις πιο ασφαλείς θεραπείες αντιγήρανσης και αναγέννησης της επιδερμίδας, αφού ως βιολογική και βιοσυμβατή διεργασία αποκλείει τη χρήση οποιουδήποτε ξένου υλικού!

επικοινωνήστε μαζί μας

Θεραπείες σχετικές με : Age Defying Facials

H λύση για τη μείωση των ρυτίδων και των γεροντικών κηλίδων του προσώπου σας! Η θεραπεία A.G.E Solution είναι η μοναδική θεραπεία που διεγείρει τον πολλαπλασιασμό νέων κυττάρων, χαρίζοντας στο δέρμα λάμψη και ελαστικότητα. Η A.G.E Solution στηρίζεται στην ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος με απαραίτητα συστατικά όπως οξέα, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα και αντιφλεγμονώδη στοιχεία, τα οποία μεταφέρονται μέσω του συστήματος PHDVC και αντιμετωπίζει τα σημάδια πρόωρης γήρανσης, μειώνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, αποχρωματίζει πανάδες και γεροντικές κηλίδες, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα.

 

Αποκτήστε τα θεαματικά αποτελέσματα ενός λίφτινγκ χωρίς νυστέρι με τη βοήθεια της ομάδας του Assai. Τα διαθερμικά κύματα που δημιουργούνται στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος με τη χρήση ραδιοσυχνοτήτων, ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου, ελαστίνης και υαλουρονικού οξέως, των τριών συστατικών που είναι συνώνυμα με την νεότητα και την αντιγήρανση. Μετά από ένα κύκλο ανώδυνων θεραπειών lift effect, το πρόσωπο σας ξαναβρίσκει την χαμένη του σφριγηλότητα, ανορθώνεται το περίγραμμα του και ανακτά την φρεσκάδα του.

Η θεραπεία φωτοανάπλασης απαλύνει τις ρυτίδες πρόωρης γήρανσης και περιποιείται την υφή και την όψη του δέρματος του προσώπου σας. Η χρήση της συνεκτικής πηγής παλμικού φωτός υψηλής συχνότητας (Interactive Pulse light) έχει την δυνατότητα να αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου, βοηθώντας το δέρμα σας να αναπλαθεί και να ανακτήσει τη σφριγηλότητα και ελαστικότητά του.

 

Αντιμετωπίστε το πρόβλημα της επιδερμίδας σας σε βάθος, με τη βοήθεια της μεσοθεραπείας. Με τη χρήση χαμηλής συχνότητας ηλεκτρικού ρεύματος, ανοίγουν προσωρινά οι πόροι των κυττάρων, βοηθώντας στην καλύτερη απορρόφηση των συστατικών της θεραπείας. Τα ενεργά συστατικά επιλέγονται ανάλογα με το επιθυμητό αποτέλεσμα: αντιγήρανση και τόνωση του δέρματος, σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου ή βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

Εξαιρετική, αντιγηραντική θεραπεία προσώπου που υπόσχεται θεαματικά αποτελέσματα στην όψη και το περίγραμμα του προσώπου σας. Αυτή η τεχνική ανώδυνου lifting λειτουργεί σαν γυμναστική, ανασχηματίζοντας το περίγραμμα και ανορθώντας τα χαρακτηριστικά σας. Τα ειδικά ρεύματα ενεργοποιούν τους μύες του προσώπου, χαρίζοντας σας την χαμένη σφριγηλότητα του δέρματος σας.

Θεραπεία ενεργοποίησης των ινοβλαστών που διεγείρει την παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το ειδικό κοκτέιλ καλλυντικών κρεμών τονώνει την ελαστικότητα του δέρματος και γεμίζει τις ρυτίδες, ενώ το θεραπευτικό μασάζ βοηθάει στην ενδυνάμωση της επιδερμίδας και αναδεικνύει ένα πιο νεανικό και φωτεινό δέρμα.

                                                                                                   

Ανανεώστε την επιδερμίδα σας, αναδεικνύοντας τη φρεσκάδα της με τη βοήθεια ενός θεραπευτικού peeling προσώπου. Το κοκτέιλ από οξέα και ένζυμα φρούτων αποβάλλουν τα νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζουν, ενώ η καθαρή βιταμίνη C χαρίζει λάμψη και ανόρθωση στο δέρμα.

Μοναδική θεραπεία ομορφιάς που πετυχαίνει δύο σκοπούς νεότητας ταυτόχρονα: αποκαθιστά τις φθορές του παρελθόντος και προλαμβάνει τις μελλοντικές. Η “Διπλή Νεότητα” επιτυγχάνεται με την οξυγόνωση του ιστού της επιδερμίδας αλλά και την ενίσχυση της με όλα τα απαραίτητα συστατικά ομορφιάς, όπως βιταμίνες Α,C, E,F, ιόντα υαλουρονικού οξέος, dna, τα οποία αποδεσμεύονται σταδιακά όταν και εφόσον εντοπιστεί έλλειψή τους. Επιλέξτε την συγκεκριμένη θεραπεία τουλάχιστον μια φορά το χρόνο για να διατηρήσετε αλλά και να βελτιώσετε το περίγραμμα και την όψη του προσώπου σας.
 

Εξειδικευμένη θεραπεία για την περιοχή των ματιών, με στόχο την αποσυμφόρηση των οιδημάτων και αποκατάσταση των φθορών της επιδερμίδας λόγω ηλικίας ή έκφρασης. Με τη βοήθεια ρευμάτων χαμηλής συχνότητας επιτυγχάνουμε την ανανέωση της επιδερμίδας, ενώ στη συνέχεια το ενδοδερμικό μασάζ με ειδικό serum ματιών, περιποιείται την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, ενυδατώνοντάς την με όλα τα απαραίτητα συστατικά.