ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
πρόσωπο
Skin Care / Specialty Services
treatment image
M.E.L.A Yπερμελάχρωση
45-90'
€90-135

Η μοναδική σύνθεση της pHformula M.E.L.A είναι μια ισχυρή θεραπεία για την υπερμελάχρωση που σχεδιάστηκε για να μειώσει την τοπικά συσσωρευμένη επιδερμική μελανίνη. Τα ενεργά συστατικά της θεραπείας (σαλικυλικό οξύ, φυτικό οξύ,μανδελικό, αζελογλυσίνη, λακτοβιονικό οξύ, PH-DVC) αναστέλλουν αποτελεσματικά την ενζυμική δραστηριότητα της τυροσινάσης ενώ διεγείρουν την επιδερμική ανανέωση καθώς επιταχύνουν τον κυτταρικό κύκλο εργασιών. Το βάθος της υπερμελάχρωσης και τα επίπεδα ανοχής του δέρματος καθορίζουν το συνολικό αριθμό των θεραπειών. Διαβάστε για τα συστατικά που προκαλούν φωτο-ευαισθησία ΕΔΩ.

 

επικοινωνήστε μαζί μας

Θεραπείες σχετικές με : Skin Care / Specialty Services

Θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ και Πεπτίδια για όλο το πρόσωπο, λαιμό και μάτια, ιατρικής αισθητικής, που πραγματοποιείται με μικροθεραπεία, δηλ μικροσκοπικές βελόνες στο μέγεθος και διάμετρο μόλις μια τρίχας. Το Υαλουρονικό Οξύ που αποτελεί και το κύριο συστατικό της, είναι περιεκτικότητας 14mg/ml, δηλαδή αρκετά πιο πλούσιο από της απλής μεσοθεραπείας (1-2mg/ml) και λιγότερο από αυτής των fillers (20mg/ml). Αυξάνει αυτόματα τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, προσδίδει μια fluffy εικόνα δέρματος, ζουμερή, χωρίς γραμμές και ρυτίδες ξηρότητας, ενώ συγχρόνως διορθώνει την χαμένη ελαστικότητα και όγκο σε περιοχές όπως μάτια (περικογχικά), ζυγωματικά και φυσικά το οβάλ του προσώπου. 

Τα σημαντικά όμως αποτελέσματα δεν σταματούν μόνο σε ότι βλέπουμε εκείνη την ώρα της θεραπείας, αλλά και μετά και συγκεκριμένα για τους επόμενους δύο μήνες. Χάριν των πεπτιδίων που είναι ενσωματωμένα στο Υαλουρονικό Οξύ, όσο αποδομείται το Υαλουρονικό Οξύ στο δέρμα τόσο αποδεσμεύονται τα πεπτίδια και χρησιμοποιούνται από τους μηχανισμούς αναζωογόνησης και αντιγήρανσης.

Η θεραπευτική αυτή αγωγή πεπτιδίων, αποκαθιστά τις ρυτίδες και τις γραμμές έκφρασης προσδίδοντας ένα πιο ήρεμο και πιο ξεκούραστο πρόσωπο. Είναι ιδανικό για ηλικίες 25 και άνω, που εμφανίζουν γραμμές έκφρασης  αλλά και για ακόμα μεγαλύτερες που θέλουν να αντικαταστήσουν ή που θέλουν να κάνουν ένα μικρό διάλειμμα από την θεραπεία με Botox.

  • Sh Πολυπεπτίδιο-7, ενεργοποιεί τα βλαστικά κύτταρα της βασικής στοιβάδας, επιταχύνοντας τον κυτταρικό πολλαπλασιασμό
  • Παλμιτικό τριπεπτίδιο-1, διεγείρει το κολλαγόνο
  • Ακετυλικό εξαπεπτίδιο-8, έχει μυοχαλαρωτική δράση

Η θεραπεία εφαρμόζεται στις ίδιες περιοχές που εφαρμόζεται και το Botox, στο μέτωπο, στο μεσόφρυο και στα μάτια.

 

Για ένα υγιές και υψηλής λειτουργικότητας δέρμα εμπιστευτείτε το Πρόγραμμα Δερματικής Υγείας. Το πρόγραμμα αποτελεί ένα μη επεμβατικό πολυμερικό σύστημα απολέπισης. Ο συνδυασμός των τεχνολογικά προηγμένων οξέων και ενεργών συστατικών του, καθώς και ενός ισχυρός αντιοξειδωτικού συμπλόκου ευρέως φάσματος, προσφέρει στο δέρμα, κάτι επαναστατικό και απόλυτα ξεχωριστό :

το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ στο οποίο θα μπορέσει το προβληματικό δέρμα, που παρουσιάζει : 

  • τα τυπικά συμπτώματα του περιβαλλοντικα ευαισθητοποιημένου ή
  • υπερμελαγχρωματικές βλάβες ( δυσχρωμίες, χλόασμα, μέλασμα) ή
  • προσωρινή ευαισθητοποιήση λόγω ασθένειας, φαρμακευτικής αγωγής ή γενική καταπόνεση ή
  • βλάβες ακμής 

να αποκτήσει ξανά την Υψηλή Λειτουργικότητα του, αποκαθιστώντας με αυτόν τον τρόπο την Υγεία του και άρα την ομορφιά του!

 

Δικαίως μια απο τις πιο αγαπημένες θεραπείες προσώπου για την περίοδο των καλοκαιρινών μηνών, αφού δρά σε δύο επίπεδα! Πρόληψη για πριν απο την έκθεση στον ήλιο, αλλά και αποκατάσταση τυχόν φθορών της επιδερμίδας μετά απο υπερέκθεση. Χάρη στην επαναστατική μέθοδο Dual Ionization του οίκου Μary Cohr, θωρακίζουμε την υγεία της επιδερμίδας του προσώπου δίνοντάς της, έξυπνες και ενισχυμένες συνθέσεις, απο βιταμίνες, μεταλλικά ιχνστοιχεία και βότανα. Με αυτόν τον τρόπο το δέρμα αντιστέκεται σε τυχόν εκφυλιστικές αλλαγές της δομής του λόγω της ηλιακής ακτινοβολίας, αλλά και τις αποκαθιστά πιο εύκολα και γρήγορα σε περίπτωση εμφάνισης τους.

Εξαφανίστε τα σημάδια της κούρασης και της γήρανσης, αναζωογονώντας  την επιδερμίδα των ματιών με την αποτελεσματική δράση του Eye Cell RE-BIRTH Treatment. Τα φυτικά βλαστοκύτταρα και πεπτίδια που είναι τα κύρια συστατικά της θεραπείας έχουν αντιοξειδωτική δράση καθώς και αντιοιδηματώδη δράση (σακούλες και πρήξιμο βλεφάρων), καταπολεμούν τις ρυτίδες  και εξασφαλίζουν την λεύκανση των μαύρων κύκλων. Μία νέα Cosmeceutical θεραπεία αναγέννησης από τον οίκο GENOSIS με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Μια ισχυρή και αποτελεσματική θεραπεία για τα χρόνια εξανθήματα και τη ροδόχρους ακμή τύπου Erythematotelangiectatic (ETR). Αυτός είναι ο πιο κοινός τύπος της ροδόχρου ακμής που την χαρακτηρίζει επίμονη ερυθρότητα στη μύτη και τις παρειές. Η ETR παρουσιάζει επίσης συχνά και μικρά ορατά αιμοφόρα αγγεία, τελαγγειεκτασίες. Βασισμένη στα καινοτόμα συστήματα χημικής αναδόμησης phformula έχει ως στόχο την αντιμετώπιση και την ανάπλαση της προβληματικής επιδερμίδας. Σχεδιάστηκε αποκλειστικά με αντιμικροβιακή δράση προκειμένου να βοηθήσει στη μείωση της ερυθρότητας αλλά και στην πρόληψη των υποτροπών.

Επαναστατική θεραπεία καταπολέμησης της ακμής, βασισμένη στην αναδόμηση της επιδερμίδας σύμφωνα με την pHformula, που συνδυάζει τις φαρμακοκαλλυντικές αλλά και ιατρικές τεχνικές. Η χημική αναδόμηση της επιδερμίδας επιτυγχάνει την αποσυμφόρηση και τον έλεγχο του πολλαπλασιασμού των βακτηρίων που ευθύνονται για την ακμή με έναν συνδυασμό PH-DVC, πυρουβικού οξέος, αζελογλυσίνης σαλυκιλικού και μανδελικού οξέος. Το ενεργό διάλυμα έχει έντονα αντιφλεγμονώδη οφέλη και έχει δημιουργηθεί ειδικά για δράση εναντίον των παραγόντων που ενεργοποιούν την ακμή, όπως η σμηγματόροια, η υπερκερατινοποίηση, τα βακτήρια και οι φλεγμονές.

 

Αποκτήστε βελούδινη και λαμπερή επιδερμίδα μέσα σε λίγα λεπτά! Η θεραπεία μικροδερμοαπόξεσης απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και μειώνει τους διεσταλμένους πόρους του δέρματος με τη βοήθεια ειδικών κεφαλών κατασκευασμένων από διαμάντια. Η τεχνική είναι απόλυτα ασφαλής και φιλική προς την επιδερμίδα σας και τα αποτελέσματα της είναι άμεσα ορατά.     

 

Απαλλαχτείτε από τις λεπτές ρυτίδες και τα σημάδια ακμής με φυσικό τρόπο. Η ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου με μασάζ από ειδικό μείγμα βοτάνων, επιτυγχάνει ελαφρά απόξεση των άνω στρωμάτων της επιδερμίδας, βοηθώντας έτσι στην αναγέννηση της.

 

Εξειδικευμένη φυτοθεραπευτική φροντίδα για τις ανάγκες του δέρματος με ακμή. Εξασφαλίζει την ισχυρή αντισηπτική και μικροβιοκτόνο δράση, ρυθμίζει την έκκριση σμήγματος και προάγει την επούλωση του δέρματος μέσω κατάλληλων βοτάνων και μεταλλικών ιχνοστοιχείων.

Ο συνδυασμός των θεραπευτικών ιδιοτήτων των αιθέριων ελαίων και ειδικών τεχνικών μασάζ βοηθάει στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας. Με την αρωματοθεραπεία, οι τοξίνες του οργανισμού αποβάλλονται, ώστε το δέρμα να αναπνέει ελεύθερα και η επιδερμίδα να δείχνει μεταξένια και λαμπερή.

 

Μια μοναδική θεραπεία προσώπου βαθιάς ενυδάτωσης που χάριν της επαναστατικής μεθόδου Dual Ionisation, επιτρέπει την διείσδυση δραστικών συστατικών στο εσωτερικό του δέρματος, χρησιμοποιώντας ταυτόχρονα θετικά και αρνητικά ιόντα. Με την βοήθεια των ηλεκτροδίων της Mary Cohr επιτυχαίνουμε έως και 58% περισσότερη ενυδάτωση από την πρώτη κιόλας εφαρμογή. Δείτε το πρόσωπο σας να αλλάζει, να αποκτά λάμψη, σφριγηλότητα και ελαστικότητα.