ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
πρόσωπο
Traditional & Deep Cleansing Facials
treatment image
Βαθύς Καθαρισμός Πλάτης
65'
€70

Αν ταλαιπωρείστε από αυξημένη λιπαρότητα ή ακμή στην περιοχή της πλάτης, ο Βαθύς Καθαρισμός θα βοηθήσει την επιδερμίδα σας να αναπλασθεί και θα αποκαταστήσει την βελούδινη υφή της. Συνδυάστε το με ένα φυτικό πήλινγκ σώματος για ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα σε ουλές και σημάδια του παρελθόντος.

επικοινωνήστε μαζί μας

Θεραπείες σχετικές με : Traditional & Deep Cleansing Facials

Απαλλαχτείτε από το ενοχλητικό σμήγμα του προσώπου και τα νεκρά κύτταρα μέσα σε δύο ώρες! Ο Βαθύς Καθαρισμός του Assai, συνδυάζοντας όλες τις σύγχρονες μεθόδους και τεχνικές, επιτυγχάνει την εξυγίανση των πόρων και την αναζωογόνηση και ανάπλαση του δέρματος του προσώπου. Η ειδικά καταρτισμένη ομάδα του Assai περιποιείται την επιδερμίδα σας με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφευχθούν τυχόν ερεθισμοί και ερυθρότητα του δέρματος. Προτιμήστε τον Βαθύ Καθαρισμό πριν από κάθε άλλη θεραπεία προσώπου, ώστε να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα της.

Εκμεταλλευτείτε τις ευεργετικές ιδιότητες της σάουνας στο πρόσωπο σας! Μοναδική και επαναστατική θεραπεία που καθαρίζει και αποτοξινώνει σε βάθος το δέρμα χάρη στη «δράση σάουνας» από την Θέρμο-μάσκα και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει ελεύθερα. Ιόντα από Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνες, DNA, Σαλικυλικό Οξύ κ.τ.λ. διεισδύουν στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος για να αναδείξουν ένα νεανικό και όμορφο δέρμα.

Η αποκλειστική φροντίδα προσώπου για καταπολέμηση του σμήγματος με την υπογραφή του Assai, η οποία συστήνεται σε πολύ ευαίσθητα δέρματα. Η μοναδική τεχνική του Assai πετυχαίνει τη "σαπωνοποίηση" του σμήγματος του δέρματος, χωρίς τον κίνδυνο ερεθισμών, αφού στη θεραπεία αποκλείονται οι πιέσεις του δέρματος και η επαφή με την επιδερμίδα και ο καθαρισμός επιτυγχάνεται μόνο με τη βοήθεια ειδικών μικρορευμάτων. Μετά την εφαρμογή, το άτομο κυκλοφορεί χωρίς πρόβλημα, χωρίς ερεθισμό ή έντονη ερυθρότητα, λόγω του προσεκτικού χειρισμού της επιδερμίδας.

Ο καθαρισμός σαπωνοποίησης, αποτελεί τον signature by Assai καθαρισμό προσώπου.