ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
μασάζ
Στοχευμένα μασάζ
treatment image
Anticellulite Μassage
25'
€45

Ειδικά μελετημένο και στοχευμένο μασάζ κατά της κυτταρίτιδας με την υπογραφή του Assai. Η τεχνική του έχει ως σκοπό τη διάσπαση των λιπωδών ιστών, την ανακούφιση απο λεμφικές κατακρατήσεις, ενώ βοηθάει παράλληλα και στην επιδερμική σύσφιξη.  Μια ολοκληρωμένη σειρά θεραπειών υπόσχεται να βελτιώσει θεαματικά την όψη της επιδερμίδας σας.

 

επικοινωνήστε μαζί μας

Θεραπείες σχετικές με : Στοχευμένα μασάζ

Μυοχαλαρωτικό μασάζ που διώχνει την ένταση από την περιοχή του κεφαλιού, του αυχένα και της ωμοπλάτης και προσφέρει άμεση αίσθηση αναζωογόνησης, ηρεμίας και χαλάρωσης. Αποτελεί την ιδανική πρόταση για όποιον πάσχει απο επιβαρυμένο αυχένα και μετά απο παρατεταμένη χρήση υπολογιστή.

Η ρεφλεξολογία ενεργοποιεί με ελεγχόμενες πιέσεις όλα τα αντανακλαστικά σημεία των πελμάτων που αντιστοιχούν στα όργανα του σώματος. Το ολιστικό και θεραπευτικό αυτό μασάζ απελευθερώνει και προωθεί τις αυτοθεραπευτικές ικανότητες του οργανισμού, ενώ προσφέρει άμεση ανακούφιση και χαλάρωση.

Απαλλαχτείτε από τους ενοχλητικούς πόνους της σπονδυλικής στήλης και των κάτω άκρων με ένα έντονο και βαθύ διεγερτικό μασάζ στην πλάτη, στον αυχένα και στα πόδια. Με ειδικές τεχνικές μαλάξεως, οι περιοχές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα αποσυμφορίζονται και οι μυικές εντάσεις εξουδετερώνονται!

 

Χαλαρωτικό μασάζ για το κεφάλι, πρόσωπο και αυχένα με ζεστά φυτικά και αιθέρια έλαια που καταφέρνει να σας ανακουφίζει από πονοκεφάλους, ημικρανίες, αυχενικό σύνδρομο και νευρικές εντάσεις.

 

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών του Assai ώστε να αποσυμφορήσετε την ευαίσθητη περιοχή των ποδιών μετά από μια κουραστική ημέρα. Το ειδικό μασάζ ποδιών του Assai βοηθάει στην αποβολή των τοξινών και τη μείωση των μυϊκών πόνων που δημιουργούνται στα άκρα από την ορθοστασία αλλά και το στρες της καθημερινότητας.