ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
άνδρας
Σώμα
treatment image
Mesotherapy MT
45'
€125

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί μια δραστική λύση απέναντι στο τοπικό πάχος και τη χαλάρωση της επιδερμίδας στην περιοχή της κοιλιάς αλλά και των άκρων. Σε αντίθεση με την ενέσιμη μεσοθεραπεία, η τεχνική αυτή είναι εντελώς ανώδυνη. Με τη χρήση ηλεκτρικών ρευμάτων χαμηλής συχνότητας, οι μικροπόροι της μεμβράνης του κυττάρου γίνονται προσωρινά διαπερατοί και ανοίγουν, οπότε τα απαραίτητα συστατικά λιπόλυσης μεταφέρονται στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος και χαρίζουν άμεσα και εμφανή αποτελέσματα.

 

 

επικοινωνήστε μαζί μας

Θεραπείες σχετικές με : Σώμα

Αν ενοχλείστε από το τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς, του στομάχου ή οπουδήποτε αλλού, δοκιμάστε την νέα επαναστατική μέθοδος Cavitation! Πρόκειται για μια μέθοδο λιποαναρρόφησης χωρίς νυστέρι με θεαματικά και άμεσα αποτελέσματα. Μέσω ηχητικών κυμάτων χαμηλής συχνότητας, διασπώνται τα λιποκύτταρα, συμβάλλοντας στην καταπολέμηση της συσσώρευσης λίπους και της χαλάρωσης. Από την πρώτη συνεδρία θα δείτε διαφορά στο σώμα σας, ενώ μετά από μια ολοκληρωμένη θεραπεία 8 έως 12 συνεδριών, η εικόνα σας θα έχει αλλάξει θεαματικά!

 

Το Vintage Bourbon μασάζ είναι μία θεραπεία ειδικά σχεδιασμένη για άντρες από την ομάδα του assai. Η θεραπεία ξεκινάει με απολέπιση από μαύρη ζάχαρη και το κλασικό Kentucky μπέρμπον το οποίο βοηθάει στην κυκλοφορία του αίματος. Στην συνέχεια θα χαλαρώσετε με ένα μασάζ από αιθέρια έλαια και θερμαινόμενες πέτρες που τοποθετούνται στα γεμάτα ένταση σημεία και ανακουφίζουν. Μετά από αυτήν την αναζωογονητική θεραπεία δεν θα χρειάζεστε ούτε καν ποτό.

Ενδυναμώστε τους κοιλιακούς μύες και αποκτήστε θεαματικούς six pack με τη μέθοδο των ηλεκτροπαλμικών αγωγών! Οι ειδικοί του Assai εφαρμόζουν στο σώμα σας ειδικά ηλεκτρόδια τα οποία γυμνάζουν τους μύες αλλά και διαλύουν το τοπικό πάχος μέσω διαμορφωμένων, για τις δικές σας ανάγκες, βιολογικών παλμικών ρευμάτων. Το σημείο του προβλήματος αλλά και ολόκληρο το σώμα σας αποκτά έτσι μια πιο καλοσχηματισμένη και υγιή μορφή.

 

Συνδυάστε την βελτίωση της επιδερμίδας σας με τις χαλαρωτικές ικανότητες ενός μασάζ. Σε αυτήν τη μοναδική θεραπεία αδυνατίσματος οι θεραπευτές του Assai επικεντρώνονται σε κάθε σημείο του σώματός σας ξεχωριστά και μέσω ειδικού personal training μασάζ τροφοδοτούν την επιδερμίδα με απαραίτητα συστατικά όπως βιταμίνες και μεταλλικα ιχνοστοιχεία.