ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
αδυνάτισμα
Χαλάρωση Δέρματος
treatment image
Mesotherapy Electroporation (κυτταρίτιδα, επιδερμική σύσφιξη)
45'
€125

Η μη ενέσιμη μεσοθεραπεία αποτελεί μια πρωτοποριακή τεχνική έγχυσης δραστικών συστατικών στο δέρμα, η οποία στηρίζεται στο φαινόμενο του ηλεκτρομετασχηματισμού. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή, ενέσιμη μεσοθεραπεία, η τεχνική αυτή είναι εντελώς ανώδυνη. Με τη χρήση χαμηλής συχνότητας ηλεκτρικού ρεύματος, οι μικροπόροι της μεμβράνης του κυττάρου γίνονται προσωρινά διαπερατοί και ανοίγουν, οπότε η απορρόφηση των ενεργών συστατικών που διοχετεύονται, πραγματοποιείται μέχρι τα βαθύτερα στρώματα του δέρματος.

επικοινωνήστε μαζί μας

Θεραπείες σχετικές με : Χαλάρωση Δέρματος

Χαλαρώστε με ένα αρωματικό μασάζ, φροντίζοντας ταυτόχρονα την όψη της επιδερμίδας σας. Οι συσφικτικές ιδιότητες του αιθέριου ελαίου Essences Firm συνδυάζονται απόλυτα με τα τονωτικά συστατικά της Sodium Alginate mask, επαναφέροντας έτσι στο δέρμα τη χαμένη ελαστικότητα του.

Eιδικά διαμορφωμένα μικρορεύματα, βιολογικά και απόλυτα συμβατά με το ανθρώπινο σώμα, μέσα από το φαινόμενο της «ηλεκτρώσμωσης», των «νευρικών ώσεων»,   και του συστήματος F.S.C, βοηθούν το σώμα να αποκτήσει μια πιο υγιή εικόνα. Απαλλάσσουν από τοπικές ή ολικές συσσωρεύσεις πάχους (λιπόλυση), ενισχύουν και δυναμώνουν το μυικό τόνο των μυικών ομάδων  (μυική ενδυνάμωση), αποκαθιστούν λεμφικά οιδήματα και κυτταρίτιδα (λεμφική παροχέτευση).

Διώξτε την όψη του φλοιού πορτοκαλιού και βελτιώστε την χαλάρωση της επιδερμίδας με τη βοήθεια της Slim and Sculpt Therapy. Σε αυτήν τη μοναδική θεραπεία αδυνατίσματος οι θεραπευτές του Assai επικεντρώνονται σε κάθε σημείο του σώματός σας ξεχωριστά και μέσω ειδικού personal training μασάζ ανα ζώνη, τροφοδοτούν την επιδερμίδα με απαραίτητα συστατικά λιπόλυσης και τόνωσης όπως βιταμίνες, μεταλλικα ιχνοστοιχεία και εκχυλίσματα βοτάνων και φυτών.

Εξαιρετική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας και της επιδερμικής χαλάρωσης, που βασίζεται στην άμεση και ιδιαίτερα αποτελεσματική δράση του όζοντος. Μέσω έντονου και εξιδικευμένου μασάζ στην συγκεκριμένη περιοχή με ειδικούς κόκκους κυκλοδεξτρίνης , απελευθερώνεται το όζον το οποίο με τη σειρά του δρα ευεργετικά στο σώμα, επιταχύνοντας την λιπόλυση και βοηθώντας στην βελτίωση της όψης της επιδερμίδας.