ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Τρισδιάστατος σχεδιασμός φρυδιών!

microblading-header

 

Σχετικά με την τεχνική:

Είναι μια σχετικά νέα μέθοδος ημι-μόνιμου σχήματος φρυδιών. Αποτελεί τον πιο ακριβή και φυσικό τρόπο βελτίωσης του σχήματος και του χρώματος των φρυδιών. Χωρίς να αλλοιωθούν καθόλου τα χαρακτηριστικά, τα φρύδια αποκτούν μια ανοδικότητα και φυσικότητα, αυξάνοντας έτσι την αυτοπεποίθηση. 

Ποια είναι η διαδικασία;

Όσον αφορά τη διαδικασία αυτής της τεχνικής είναι η ακόλουθη:

Η πρώτη φάση του microblading που διαρκεί περίπου δύο ώρες, είναι ο δερματογραφικός σχεδιασμός των φρυδιών. Σε περίπτωση ευαισθησίας χρησιμοποιείται τοπικά αναισθητική κρέμα. Η δεύτερη φάση γίνεται μετά από 1 με 3 μήνες και διαρκεί περίπου 1 ώρα. Συμπληρώνονται τυχόν κενά και γίνονται διορθώσεις.

Τι χρώματα χρησιμοποιούνται;             

Τα χρώματα είναι απολύτως φυσικά, βιολογικά και η διάρκεια τους εξαρτάται κυρίως από τον τύπο του δέρματος. Η απόχρωση που χρησιμοποιείται είναι πάντα κοντά στην φυσική των φρυδιών. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό τρισδιάστατο φρύδι.

Είναι ασφαλές;

Η διαδικασία γίνεται με απόλυτα αποστειρωμένα υλικά και η λεπίδα των βελόνων είναι πάντα μιας χρήσης.

Πόσο διαρκεί;

Τα αποτελέσματα διαρκούν 1-3 χρόνια ανάλογα με τους παράγοντες που επηρεάζουν την διαδικασία. Ωστόσο μια ελαφρά επανάληψη συνίσταται κάθε χρόνο.

Τι κόστος έχει;

Το κόστος εξαρτάται από το εύρος εργασίας των φρυδιών. Για παράδειγμα μια τεχνική microblading για σκίαση φρυδιών ή για πύκνωση ή για τον πιο καλό σχεδιασμό τους κοστίζει €180. Η επανάληψη και τυχόν ρετούς μετά τον χρόνο κοστίζει €80.