ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
meet Kos Paris

D8C9315jpg3Μάθε ποια είναι η Kos Paris!

Το πάθος της βοτανολόγου Sophie Allouche για το φυτικό κόσμο και τα οφέλη του στον ανθρώπινο οργανισμό, την οδήγησαν στην δημιουργία της καλλυντικής σειράς Kos Paris.

Το όνομα του brand προκύπτει από το δικό μας νησί του Ιπποκράτη, την ελληνική Κώ. [Ο ιπποκράτης,  πατέρας της σύγχρονης ιατρικής” ήταν ο πρώτος που ασχολήθηκε με την καταγραφη των θεραπευτικών ιδιοτήτων των βοτάνων.]

Τα έλαια που χρησιμοποιούνται είναι 100% φυτικά και σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστο  (90-98%) προέρχονται από βιολογικές καλλιέργειες από όλο τον κόσμο: τον Αμαζόνιο, τα δάση της Φιλανδίας, την Ιαπωνία, το Μαγκρεμπ & την Αυστραλία.

just to know: Συμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε  ο χαρακτηρισμός ενός καλλυντικού προϊόντος ως βιολογικού  προϋποθέτει το λιγότερο 95% φυσικά συστατικά στην συνθεση του, αλλά  μόλις 10% αυτών υποχρεούνται να προέρχονται από οργανικές καλλιέργειες..!

Η τόσο υψηλή συγκέντρωση των καλλυντικών σε οργανικές πρώτες ύλες οδήγησε στην περιορισμένη παραγωγή αυτών και ως εκ τούτου, βρισκεται σε επιλεγμένα, υψηλων προδιαγραφών, σημεία πώλησης ανα τον κόσμο.

Ξεκλειδώστε όλα τα πλεονεκτήματα τους στο assai spa!