ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Med Hydra.. η απόλυτη θεραπεία για το καλοκαίρι!

01

 

Η Med Hydra ή αλλιώς Ιατρική Ενυδάτωση, είναι η θεραπεία που θα αγαπήσετε όλο τον χρόνο. Πρωταγωνιστές σε αυτή τη θεραπεία το Υαλουρονικό Οξύ και τα Πεπτίδια, αλλά το πιο σημαντικό είναι η περιεκτικότητά τους και ο τρόπος που συνεργάζονται σε αυτήν τη θεραπεία για τα καλύτερα και πιο μακροπρόθεσμα αποτελέσματα!

Η Med Hydra αποτελεί μια θεραπεία για όλο το πρόσωπο, λαιμό και μάτια, ιατρικής αισθητικής και πραγματοποιείται με μικροθεραπεία, δηλ μικροσκοπικές βελόνες στο μέγεθος και διάμετρο μόλις μια τρίχας. Το Υαλουρονικό Οξύ που αποτελεί και το κύριο συστατικό της, είναι περιεκτικότητας 14mg/ml δηλαδή αρκετά πιο πλούσιο από της απλής μεσοθεραπείας (1-2mg/ml) και λιγότερο από αυτής των fillers (20mg/ml). Αυξάνει αυτόματα τα επίπεδα υγρασίας στην επιδερμίδα, προσδίδει μια fluffy εικόνα δέρματος, ζουμερή, χωρίς γραμμές και ρυτίδες ξηρότητας, ενώ συγχρόνως διορθώνει την χαμένη ελαστικότητα και όγκο σε περιοχές όπως μάτια (περικογχικά), ζυγωματικά και φυσικά το οβάλ του προσώπου. Οι γραμμές του προσώπου αποκτούν ανοδικότητα χαρίζοντας το μοναδικό δώρο της ΝΕΟΤΗΤΑΣ!

Τα σημαντικά όμως αποτελέσματα δεν σταματούν μόνο σε ότι βλέπουμε εκείνη την ώρα της θεραπείας, αλλά και μετά και συγκεκριμένα για τους επόμενους δύο μήνες. Χάριν των πεπτιδίων που είναι ενσωματωμένα στο Υαλουρονικό Οξύ, όσο αποδομείται το Υαλουρονικό Οξύ στο δέρμα τόσο αποδεσμεύονται τα πεπτίδια και χρησιμοποιούνται από τους μηχανισμούς αναζωογόνησης και αντιγήρανσης.. Η ομορφιά είναι εφικτή!