ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Kini in Indonesian means now!

summerkiniproteinoume

Πρόκληση και εμείς απ' έξω; Δεν γίνεται! Εμπρός στην πρόκληση των 6 εβδομάδων!

Για εμάς η πρόκληση δεν είναι.. να παγώσουμε το λίπος αλλά να ξεπαγώσουμε το αποθηκευμένο.  Η μέθοδος του ηλεκτροβελονισμού λιπόλυσης αποτελεί έναν έξυπνο τρόπο να χρησιμοποιήσει ο οργανισμός σου το λίπος που έχει αποθηκευτεί και δεν χρησιμεύει πουθενά, ενώ δε χάνει ευκαιρία να σου θυμίζει την αντιαισθητική του παρουσία. Η πρόκληση των 6 εβδομάδων σου δίνει την δυνατότητα να χάσεις έως και 10 κιλά και να χάσεις από τοπική συσσώρευση λίπους, ενώ για κάποιον που θέλει να χάσει λιγότερα κιλά η πρόκληση  είναι μικρότερης διάρκειας.

Η διάρκεια της πρόκλησης είναι αυστηρά έως 6 εβδομάδες και εμείς θα σε χρειαζόμαστε από 2 φορές την εβδομάδα για 1 ωρίτσα. Σε κάθε συνεδρία θα πραγματοποιούμε ηλεκτρολιπόλυση στα επίμαχα σημεία λίπους, που θα ενεργοποιήσει και τον τοπικό μεταβολισμό του. Πριν από κάθε συνεδρία θα σου δίνονται συμβουλές για τη διατροφή σου μέχρι να σε ξαναδούμε, ενώ η θεραπεία σου θα ξεκινά πάντα με ένα ginger shot..(γιατί και το αδυνάτισμα θέλει καλοπέραση!). Σε κάθε συνεδρία μας θα μετράμε τα αποτελέσματά μας, τόσο τους πόντους όσο και τα κιλά μας, κάτι που πίστεψε μας.. θα περιμένεις πως και πως.

Πάρε την πρόκληση των 6 εβδομάδων, ξεκίνα τώρα, άμεσα, σύγκρινε την εικόνα του κορμιού σου τώρα με αυτή μετά από 42 ημέρες και κάνε τρελή, σούπερ και grande εμφάνιση φέτος στις διακοπές σου.

Όμως το καλύτερο σου το κρατάμε για το τέλος...

Μόλις φθάσεις το στόχο σου, ένα τρελό δωράκι σε περιμένει!