ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
home care skin recovery

καλλυντ μεσα

 

Skin Recovery | After summer home care

Τα απόλυτα εξειδικευμένα καλλυντικά που θα φροντίσουν την επιδερμίδα σου μετά το καλοκαίρι. Προσφέρουν ακριβώς οτι χρειάζεται το δέρμα μετά την υπερέκθεση στον ήλιο, τονώνοντας και ενισχύοντας όλους τους σημαντικούς μηχανισμούς του.

 Δες το γιατί και μάθε το πώς!

ad266f19b5ac5dc99149123621bc7b43

Το δέρμα σου έχει τρεις γραμμές άμυνας.. Η 1η γραμμή άμυνας η εξωτερική, είναι στην επιδερμίδα και ονομάζεται Επιδερμικός Φραγμός. Αποτελεί το - τείχος προστασίας-  που σχηματίζεται στην τελευταία στιβάδα της επιδερμίδας την κεράτινη.

Ο ήλιος είναι ένας από τους εξωγενείς παράγοντες που επιβαρύνει τον επιδερμικό φραγμό και τον διαταράσσει. Οι φυσιολογικοί και επανορθωτικοί μηχανισμοί υπολειτουργούν με αποτέλεσμα και τη φθορά της επιφανειακής στιβάδας της επιδερμίδας.

Εσύ λοιπόν μας ρωτάς τις μετά καλοκαιριού απορίες σου κι εμείς σου απαντάμε:

 • Γιατί νιώθω οτι με «τραβάει» το δέρμα μου μετά τις διακοπές ενώ του βάζω συνέχεια κρέμα ενυδατική;

Γιατί απλά ενυδατικά στοιχεία δεν επαρκούν για την αποκατάσταση του.Το δέρμα σου λόγω της έκθεσης του στον ήλιο έχει υποστεί βλάβη στον επιδερμικό του φραγμό, στην επιφάνεια του. Έχει χάσει βασικά συστατικά από τον ενυδατικό του μανδύα όπως

 1. ουρία,
 2. γαλακτικό οξύ,
 3. αμινοξέα,
 4. σάκχαρα και
 5. ανόργανα ιόντα. 
 • Γιατί εκτός από ξηρό το νιώθω το δέρμα μου και πολύ ερεθισμένο;

Γιατί επειδή έχει διαταραχθεί η πρώτη γραμμή άμυνας, το δέρμα σου είναι πολύ επιρρεπές σε

 1. εξωτερικούς ερεθιστικούς παράγοντες ή ακόμα και
 2. αλλεργιογόνα στοιχεία.

Για αυτόν τον λόγο είναι πολύ σημαντική η άμεση αποκατάσταση του μανδύα της επιδερμίδας σου, να κλείσουν όλες οι σχάσεις της από όπου εισχωρούν τα παραπάνω στοιχεία.

 • Μετά το καλοκαίρι βλέπω γραμμές στα μάτια μου και στο πρόσωπο μου που δεν είχα ξαναπροσέξει..!

Η αυξημένη έκθεση στον ήλιο αυξάνει την προσβολή του δέρματος από ελεύθερες ρίζες που οδηγεί σε πρόωρη γήρανση. Η λύση είναι η ΑΜΕΣΗ αντιοξείδωση του δέρματος δηλαδή η δέσμευση και απενεργοποίηση των ελεύθερων αυτών ριζών που προκαλούν την γήρανση!

 • Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω για να βοηθήσω το δέρμα μου χωρίς μεγάλο κόστος;

Για να μπορούμε να μιλάμε για έξυπνες λύσεις σε θέματα αποκατάστασης επιδερμίδας που θα μας γλυτώσουν χρήματα και χρόνο, πρέπει πρώτα να αξιολογήσουμε σωστά το πρόβλημα. Εμείς ως ειδικοί της Δερματικής Υγείας αναλύουμε τις ανάγκες μέσω Διάγνωσης και στη συνέχεια σου προτείνουμε στοχευμένη λύση. Αυτό δίνει προβάδισμα σε χρόνο και σε χρήμα..!

..και να θυμάσαι.. HEALTHY IS THE NEW SEXY!!!