ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Ένεση Υαλουρονικού χωρίς βελόνα!

BEFORE 2

Η ένεση χωρίς βελόνα είναι γεγονός! Τέλος πια οι πόνοι, τέλος οι τραυματισμοί της επιδερμίδας αφού η μέθοδος PORING by Shireen μας  δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε τις ρυτίδες με χρήση ενέσιμου Υαλουρονικού Οξέος χωρίς βελόνα.

Το δέρμα αποτελείται από τρείς στοιβάδες, από την επιδερμίδα, το χόριο και το υπόδερμα. Όταν ξεκινά η διαδικασία της γήρανσης παρατηρείται μείωση στην παραγωγή υαλουρονικού οξέος, κολλαγόνου και ελαστίνης  αφήνοντας μια  αίσθηση ξηρότητας και ανάγκης για αναζωογόνηση. Αυτό το φαινόμενο προκαλεί έντονη συγκόλληση των επιδερμικών κυττάρων μεταξύ τους (compact effect) και έλλειψη στήριξης με τη θηλώδη στοιβάδα του χορίου. Η επιδερμίδα χάνει σταδιακά τον όγκο της και τη καλή δομή της!

 

during2

 

Η μέθοδος PORING by Shireen λειτουργεί τροφοδοτώντας την επιδερμίδα με φυσικό υαλουρονικό οξύ προάγοντας έτσι και την κολλαγονογένεση αφού διεγείρει τους ινοβλάστες ενώ παράλληλα επιτυγχάνει την άμεση ενυδάτωση του ιστού του δέρματος αφού το υαλουρονικό οξύ έχει την ικανότητα να απορροφά έως και 1000 φορές τον όγκο του σε νερό!

Η μέθοδος είναι μη επεμβατική, χωρίς  χρήση βελόνας και πραγματοποιεί ακριβή παροχή Υαλουρονικού οξέος στα σημεία που χρήζουν ανάγκης μέσω της ειδικής ένεσης χωρίς βελόνα PORE JET. To PORE JET είναι ειδικά σχεδιασμένο για παροχέτευση Υαλουρονικού οξέος, από την εταιρεία INJEX, η οποία είναι η μοναδική εταιρεία που έχει αναπτύξει σε αποκλειστικότητα την τελευταία δεκαετία την τεχνολογία χορήγησης φαρμάκων, αναισθησίας και ινσουλίνης μέσω των ειδικών ενέσεων χωρίς βελόνα. Με αυτήν την εξαιρετικά αποτελεσματική μέθοδο για τις ρυτίδες και τις γραμμές χορηγούμε υαλουρονικό οξύ φαρμακοκαλλυντικού βαθμού, μέσω ακριβής πίεσης αέρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. Το υαλουρονικό οξύ διαχέεται εύκολα σαν ΣΠΡΕΥ στα συγκολυμμένα επιδερμικά κύτταρα δημιουργώντας πάλι ένα υγιές περιβάλλον μεταξύ τους (αναζωογονημένη εξωκυττάρια ουσία).

 

after2

 

 

 Η μέθοδος PORING By Shireen είναι η μοναδική μέθοδος χορήγησης υαλουρονικού οξέος που έχει σαν στόχο και καταφέρνει  να αναβαθμίσει την ποιότητα της επιδερμίδας.

Οι βασικές διαφορές της μεθόδου PORING by Shireen με τα ενέσιμα derma fillers του υαλουρονικού οξέος είναι και αυτές  που το έχουν καταστήσει ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δημοφιλές στο εξωτερικό. Το υαλουρονικό οξύ που εμπεριέχεται στα derma fillers είναι διασταυρούμενο και σε μορφή τζελ που εναποθέτεται υποδόρια της ρυτίδας με τη βοήθεια βελόνας, σε αντίθεση με το υαλουρονικό οξύ της Poring Method το οποίο είναι μη διασταυρούμενο και μη ζωικό σε λεπτόρευστη υφή και με τέτοιο εξειδικευμένο πρότυπο δομής που μας επιτρέπει να το διοχετεύουμε στη θεραπευόμενη περιοχή με χρήση ένεσης χωρίς βελόνα και να διαχέεται σε όλη την εφαρμοζόμενη περιοχή και όχι μόνο κάτω από την ρυτίδα! Το PORING με αυτόν τον τρόπο στοχεύει στην καλυτέρευση της ποιότητας της επιδερμίδας βελτιώνοντας και κάνοντας αποκατάσταση  του compact effect των κυττάρων ενώ παράλληλα επιτυγχάνει ταχεία κολλαγονογένεση αφού ερεθίζει τους ινοβλάστες για την παραγωγή.

Είναι ιδανική για την βελτίωση της ρινοπαρειακής αύλακας, των γραμμών του ''καπνιστή'', το ''πόδι της χήνας'' και το μεσόφρυο, ανορθώνει το οβάλ του προσώπου, προσδίδοντας μια fluffy εικόνα του δέρματος (ζουμερή και γεμάτη υγεία).