ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
body skin recovery

σωμα μεσα

Σου αρέσει η καλοκαιρινή έκδοση του εαυτού σου και θέλεις να παραμέινεις έτσι;

Η επιδερμίδα του σώματος σου ταλαιπωρήθηκε αρκετά και για αυτό πρέπει να την περιποιηθείς όπως της αξίζει και όπως έκανες και.. πριν το καλοκαίρι..! Υπερέκθεση στον ήλιο, ατελείωτη ηλιοθεραπεία, δραστηριότητες στη θάλασσα, βουτιές και άλλα πολλά, είναι ώρες χαράς, διασκέδασης και ανάτασης, αλλά για την επιδερμίδα σου όχι και τόσο..

Με την επιστροφή σου στους urban ρυθμούς της καθημερινότητας σου, σου έχουμε διασκεδαστικά tips που θα επαναφέρουν την επιδερμίδα του σώματος σου και θα της χαρίσουν την χαμένη της ενυδάτωση και λάμψη.

Σημείωνε λοιπόν, εσύ θα κερδίσεις..

τι;

μα την καλοκαιρινή σου έκδοση για πολύ καιρό ακόμα!

Tip1: μετά το μπάνιο σου και πριν απλώσεις την αγαπημένη σου body lotion, ψέκασε με το αγαπημένο power essence tonic στα πιο επιβαρυμένα σημεία από ξηρότητα, του κορμιού σου και τα σύμπλοκα ενυδάτωσης θα κάνουν εξαιρετική δουλειά. Ιδανικό προϊόν για πρόσωπο και σώμα από την αγαπημένη μας pHformula!

Δεν θεωρείται ένα απλό serum αλλα ένας Αγγελιοφόρος Κυττάρων!

και η τιμή του; €48!

Tip 2: ρώτησε μας για τη νέα combo θεραπεία σώματος skin recovery που θα αποτοξινώσει την επιδερμίδα του σώματος σου από τις επιβαρύνσεις τις διατροφικές του καλοκαιριού αλλά και τις φθορές του ήλιου.

  • Ξεκινάμε με έντονη απολέπιση σώματος για να διώξουμε όλα τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας.
  • Ακολουθεί η τεχνική του cavitation σε συγκεκριμένη συχνότητα υπερήχου, που θα σε απαλλάξει από τα κατάλοιπα του καλοκαιριού, ενώ θα ξυπνήσει, θα boostάρει, τα κυτταράκια σου να δεχθούν φροντίδα ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ!
  • Ολοκληρώνουμε τη θεραπεία με το σύμπλοκο body skin recovery, που δίνει όλα εκείνα που χρειάζεται η επιδερμίδα για να ανακάμψει και να αναδομηθεί άμεσα. Αποτελεί έμα από τα έξυπνα προϊόντα messenger serums της pHformula.

..και να θυμάσαι A SEXY BODY IS A HEALTHY BODY!