ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
3D Face Lift & Body Contouring by HIFU!

Front-Image-ξξ

Σε αντίθεση με άλλες θεραπείες προσώπου, όπως το λέιζερ, το IAPL και τις ραδιοσυχνότητες, οι οποίες διεισδύουν στο δέρμα από το εξωτερικό δέρμα, η θεραπεία HIFU δουλεύει από μέσα προς τα έξω, ανορθώνοντας και συσφίγγοντας την επιδερμίδα.

Η τεχνική HIFU παρακάμπτει την επιφάνεια της επιδερμίδας διανέμοντας στοχευμένη ενέργεια υπερήχου υψηλής πυκνότητας, σε βάθος που φθάνει έως και 4,5 χλστ., στο βάθος δηλαδή SMAS, Επιφανειακό Μυοσύστημα, στο ίδιο βάθος που απευθύνεται και τυπικά ένα χειρουργικό λίφτινγκ. Η θερμοκρασία πήξης του ιστού του δέρματος, από τη μηχανική και θερμική επίδραση του HIFU, φθάνει τους 70C, που προκαλεί και την άμεση επιταχυνόμενη διαδικασία φυσικής αναγέννησης του. Νέο κολλαγόνο και ελαστίνη αναπτύσσεται, ενώ τα θεαματικά αποτελέσματα ξεδιπλώνονται σε ένα διάστημα 2-3 μηνών.

Η βελτίωση μπορεί να συνεχιστεί για 6 μήνες μετά τη θεραπεία, ενώ τα αποτελέσματα έχουν διάρκεια έως και ένα χρόνο. Εναλλακτική λύση για Λίφτινγκ Προσώπου, για την ανόρθωση της περιοχής του φρυδιού, του λαιμού, της περιοχής κάτω από το πηγούνι.

Η μέθοδος HIFU είναι κατάλληλη και αποτελεσματική για να διορθώσετε και να χτίσετε το περίγραμμα του σώματος σας με μία μόνο εφαρμογή.

Χρησιμοποιώντας τις αντίστοιχες κεφαλές, επιτρέπουμε την στοχευμένη βολή του εστιασμένου υπερήχου σε επιλεγμένο βάθος έως και 13mm. Η αυξημένη θερμοκρασία στα σημεία εστίασης προκαλεί άμεση νέκρωση των κυττάρων του λίπους, χωρίς όμως να επηρεάζονται καθόλου οι επικείμενοι ή υποκείμενοι ιστοί. Με το πέρας του χρόνου τα κύτταρα του κατεστραμμένου λίπους μειώνονται και χάριν της φυσικής ανάπλασης του σώματος, επιτυγχάνεται το body contouring δηλαδή ο ομοιόμορφος επανασχηματισμός του. Η νεοκολλαγονογένεση βελτιώνει την ποιότητα του δέρματος και διαμορφώνει το περίγραμμα του σώματος.

Ενδείκνυται για άτομα που έχουν εντοπισμένο λίπος στην κοιλιά, στα πλάγια της μέσης, στους προσαγωγούς, στα γόνατα, όπως επίσης και στην περιοχή των χεριών. Χωρίς νυστέρι, χρόνο αποθεραπείας και επιπλοκές η μέθοδος HIFU υπόσχεται να χτίσει το σώμα που πάντα ονειρευόσουν.