ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
τα τρία μυστικά για μια επιτυχημένη νυφική εμφάνιση

wedding 1Ξέρουμε οτι έχεις φροντίσει να είναι όλα τέλεια εκείνη την ημέρα, σε ενα απόλυτα αγαπησιάρικο περιβάλλον με πολλές ξεχωριστές, ιερές και μοναδικές στιγμές!

Εμείς που πάντα φροντίζουμε για την υγεία της επιδερμίδας σου έχουμε βρει τις τρεις must have νυφικές θεραπείες προσώπου και σώματος, που θα αναδείξουν με φυσικό τρόπο την νεότητα και την ομορφιά σου για εκείνη την ημέρα.. και όχι μόνο!

και φυσικά, επειδή δεν θα μπορούσαμε να μη σου κάνουμε κι εμείς το δώρο μας, τις θεραπείες αυτές θα της βρείς σε πολύ προνομιακές τιμές!

my first wedding secret

soft filler HA / med Hydra

Το μυστικό ομορφιάς που θα σου δώσει άμεσα και με φυσκό τρόπο τη φρεσκάδα και νεότητα που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει εκείνη την ιδαίτερη ημέρα του γάμου της.

Τι το ξεχωριστό έχει;

Το βασικό συστατικό της θεραπείας που είναι το Υαλουρονικό Οξύ μεσαίου μοριακού βάρους με ενδοθυλακωμένα πεπτίδια για την πλήρη αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Γίνεται όπως το κλασσικό Υαλουρονικό Οξύ;

Όχι, το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό Υαλουρονικό Οξύ που γίνεται μέσα στην επιδερμίδα και όχι κάτω απο αυτή. Είναι πολύ εύπλαστο αφου συγκαταλέγεται στα soft fillers υλικά και δίνεται στην επιδερμίδα με μικροθεραπεία σε όλο το πρόσωπο και λαιμό.

Τι θα κερδίσει κάποιος που θα κάνει την θεραπεία αυτή;

Ανοδικότητα γραμμών του προσώπου, φυσική νεότητα, σβήσιμο γραμμών έκφρασης και ρυτίδων, φυσικό τόνισμα χαρακτηριστικών όπως μάτια, ζυγωματικά και χείλη, fluffy και ζουμερή εικόνα δέρματος.

€225 από €280 και επιπλέον δώρο ένας βαθύς καθαρισμός προσώπου!

my second wedding secret

3D microblading φρυδιών

Ένα απο τα βασικά χαρακτηριστικά του προσώπου όπως τα φρύδια και δεν θα τα περιποιηθούμε αναλογα;

Το 3D mocroblading όχι μόνο θα τα περιποιηθεί αλλά θα διορθώσει και τυχόν λάθη. Με φυσικό τρόπο, υγιεινά υλικά και χρωστικές θα βελτιώσουμε το σχήμα και το χρώμα των φρυδιών. Το νατουραλιστικό και τρισδιάστατο αποτέλεσμα θα τονίζει τα χαρακτηριστικά σου χαρίζοντας σου ομορφιά και.. αυτοπεποίθηση! 

€180 και δώρο το refill (επαναληπτικό μετά από 1 μήνα) αξίας €80!

my third wedding secret

body scrub & wrap cocooning

Μπορεί μια νυφική εμφάνιση να βασίζεται πρωτίστως στο πρόσωπο και στο νυφικό φόρεμα, αλλά ποιός θα αρνηθεί οτι δεν έχει προσέξει την πλάτη, τα χέρια ή και τα πόδια σε μια νύφη; Για αυτό κι εμείς σου προτείνουμε τη θεραπεία scrub & wrap cocooning, μια αγαπημένη περιποίηση επιδερμίδας που την απολεπίζει και την καθαρίζει ενώ συγχρόνως την αναπλάθει, την ενυδατώνει και της δίνει μια όψη λάμψης. Και επειδή σίγουρα και κάποιον άλλον σκέφτεσαι..

€45 για.. ΔΥΟ θεραπείες scrub & wrap cocooning για να έρθεις παρεούλα με όποιον θέλεις! 

 

Ισχύει μέχρι
31/07/2017