ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Η απλότητα της Ομορφιάς σε λίγα βήματα!

b0af438dd094d6a646f0a07d518589c9

 

Τώρα με τη νηστεία που το σώμα μας θα αποτοξινώνεται είναι ευκαιρία να βοηθήσεις την επιδερμίδα σου να διώξει όλο το ανεπιθύμητο σμήγμα με έναν αποτοξινωτικό καθαρισμό Refresh!

Ο καθαρισμός Refresh καθαρίζει και αποτοξινώνει σε βάθος το δέρμα χάρη στη «δράση σάουνας» από την Θέρμο-μάσκα και επιτρέπει στο δέρμα να αναπνεύσει ελεύθερα. Ιόντα από Υαλουρονικό Οξύ, Βιταμίνες, DNA, Σαλικυλικό Οξύ κ.τ.λ. διεισδύουν στις εσωτερικές στιβάδες του δέρματος για να αναδείξουν ένα νεανικό και όμορφο δέρμα.

Και για σένα που θέλεις κάτι ακόμα πιο δυναμικό, συνδύασε τον καθαρισμό σου με μια μεσοθεραπεία με βιταμίνες σε προνομιακή τιμή για τις ημέρες αυτές, €105 από €195! Η μεσοθεραπεία (πιστοποιημένη τεχνική Pistor) με τη βοήθεια των βιταμινών ομορφιάς αλλά και αντιοξειδωτικών, θα ενισχύσει την Δερματική Υγεία ενώ παράλληλα θα “σβήσουν” όλες οι γραμμές και ρυτίδες. Ιδανική περιποίηση ακόμα και για να υποδεχθείς το καλοκαίρι και να θωρακίσεις την άμυνα της επιδερμίδας ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία. Γιατί μην ξεχνάς οτι..το Πάσχα στην Ελλάδα είναι σαν καλοκαίρι!

Ισχύει μέχρι
21/04/2017