ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Φέτος το καλοκαίρι γδύσου άφοβα!

προσφορα εξω

Κράτα τις ημερομηνίες!

9,10 και 11 Μαϊου η αγαπημένη θεραπεία αναίμακτης λιπογλυπτικής Cavitation II σε τιμή προνομιακή!

Το Cavitation είναι μια αναίμακτη μέθοδος λιποαναρρόφησης, απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη, με άμεσα και ριζικά αποτελέσματα.

Μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργoύνται μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων (lipolytic effect).  Κάθε συνεδρία διαρκεί από 20 ως 45 λεπτά και είναι μια ολοκληρωμένη θεραπεία κατά του τοπικού πάχους, της κυτταρίτιδας και της χαλάρωσης. Από την πρώτη κιόλας εφαρμογή θα δεις διαφορά στο σώμα σου, ενώ μετά από μια ολοκληρωμένη θεραπεία 8 με 12 συνεδριών, η εικόνα σου θα έχει αλλάξει θεαματικά.

Είναι η νέα επαναστατική μέθοδος καταπολέμισης του τοπικού πάχους, χωρίς νυστέρι! 

..Κι επειδή ξέρεις πόσο πολύ αγαπάμε τις θεραπείες COMBO δηλαδή αυτές που συνδυάζουν παραπάνω από μια τεχνική για τα καλύτερα, γρηγορότερα και μονιμότερα αποτελέσματα, συνδυάσαμε την θεραπεία Cavitation με την οξυγονοθεραπεία Intergrative. Η Intergrative με τη μοναδική τεχνική της να διαχέει μόρια οξυγόνου στους ιστούς, καταφέρνει μετά απο τη συνεδρία του cavitation να ¨κάψει¨ όλα εκείνα τα λιπαρά οξέα που έχουν παραχθεί μετά τη λύση του λίπους. Τα αποτελέσματα είναι πιο άμεσα έτσι, ενώ μπορείς να αισθανθείς τη διαφορά στα ρούχα σου, πριν και μετά την combo αυτή θεραπεία!

Για τις ημερομηνίες λοιπόν 9,10 και 11 Μαϊου σου προσφέρουμε έκπτωση

35% σε οποιοδήποτε αριθμό συνεδριών cavitation,

ενώ την combo θεραπεία cavitation & intergrative μπορείς να την απολαύσεις με έκπτωση 50% !

Φέτος το καλοκαίρι γδύσου άφοβα!

Ισχύει μέχρι
11/05/2018