ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Body Fitness γιατί το δικαιούσαι και το αξίζεις!

pexels-photo-325531

Κορίτσι μας γλυκό και αγαπημένο.. απενοχοποίηση τώρα! 

Τέλος πια οι τύψεις και οι ενοχές για το φαγητό. Αρκετά με όλη εκείνη την επιθυμία για γλυκό ή ζύμες που την καταπιέζεις και σε οδηγεί σε ευφάνταστες κρυψώνες.. στην τσάντα.. στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου.. στο συρτάρι στο γραφείο..

Το σώμα κουράζεται, το πνεύμα, το μυαλό και όλα αυτά οδηγούν σε έναν πλήρη αποσυντονισμό του μεταβολισμού μέσω της οξειδωτικής διεργασίας. Γιατί το πολύ στρές.. ΝΑΙ ΠΑΧΑΙΝΕΙ!

Ρίξε λοιπόν ρυθμούς και επίπεδα κορτιζόλης και δες το σώμα σας σιγά σιγά να λεπταίνει με την βοήθεια του Body Fitness.

6   θεραπείες Body Fitness (customized)    €420

12 θεραπείες Body Fitness (customized)    €600

**Body Fitness (customized) συμμετέχουν οι παρακάτω θεραπείες: cavitation II, lymphofree, liposculpting, integrative Ο2, μεσοθεραπεία κυταρρίτιδας, μεσοθεραπεία σύσφιξης, ηλεκτροπαλμικές αγωγές.

Εμείς στο assai αγαπάμε τις custom θεραπείες, αυτές που είναι ¨κομμένες¨ και ¨ραμένες¨ για εσένα και τις ανάγκες σου. Αγαπάμε το skin coach και οτιδήποτε θα σε βοηθήσει να πετύχεις τους σκοπούς σου. Μη ξοδεύεις χρόνο και χρηματα διαλέγοντας πράγματα που δεν σου ταιριάζουν, κρύβουν πρόχειρα αντί να διορθώνουν ή δεν θα σου φέρουν το αποτέλεσμα που είδες κάπου αλλού..

Ποιά είναι η μία και μοναδική αλήθεια; Αυτό που λειτούργησε για εναν πελάτη δεν ειναι πάντα το καλύτερο για τον επόμενο!

Η μισή μάχη είναι κερδισμένη όταν γνωρίζεις ότι κάποιος είναι εκεί για σένα και είναι πρόθυμος να στηρίξει όλα τα σκαμπανεβάσματα σου!

Ισχύει μέχρι
30/11/2017