ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Ζούμε για τo Healthy Living 365 μέρες το χρόνο.

no more fitness

Γράφει η Ειρήνη Θαλασσινού.

Φέτος κάνε Unfollow σε τοξικές δίαιτες, fitness accounts και οποιοδήποτε άλλο social account σου δημιουργεί ενοχές και σε κάνει να αισθάνεσαι άσχημα για αυτό που είσαι!

Φέτος φτιάξαμε το πιο έξυπνο Detox pack για πιο υγιές σώμα και μυαλό.

28 μέρες που θα μπορούσες εύκολα να τις κάνεις και 2 φορές!

Τι περιλαμβάνει;

  • 4 θεραπείες detox, -1 θεραπεία αποτοξίνωσης κάθε εβδομάδα- (οι θεραπείες είναι διαφορετικές μεταξύ τους και σχεδιάζονται ανάλογα με την εβδομάδα αποτοξίνωσης που βρίσκεσαι).

Ξεκινάς με relax & restart, συνεχίζεις με ritual detox, ακολουθεί η light legs, και ολοκληρώνεις με lymphofree. Οι θεραπείες αποτοξίνωσης γίνονται σώμα και πρόσωπο. 

  • 4 συνταγές detoxifing -1 συνταγή ανά εβδομάδα για detox σώμα και πρόσωπο- (οι συνταγές είναι διαφορετιές και δίνονται μια ανα εβδομάδα)

Πόσο στοιχίζει; €275 το detox pack του μήνα!

Διάβασε παρακάτω..

μύθοι και πραγματικότητα, γιατί δεν πρέπει να ακολουθείς εξαντλητικά προγράμματα αποτοξίνωσης και γιατί πρέπει να βάλεις κι εσύ το Healthy living 365 μέρες το χρόνο στη ζωή σου..! 

Σύμφωνα με τον Edzard Ernst, καθηγητής εναλλακτικής ιατρικής στο Πανεπιστήμιο του Exeter, υπάρχουν δυο ειδών αποτοξινώσεις:

  • η πραγματική – που αφορά την ιατρική φροντίδα των εθισμένων σε φαρμακευτικές ουσίες –
  • και η παραπλανητική που δήθεν αφορά την αποβολή τοξίνων από το σώμα. Μα, αν οι τοξίνες όντως συσσωρεύονται στο σώμα με τρόπο που να μην μπορούσαμε να τις αποβάλλουμε πιθανότατα θα ήμασταν νεκροί ή θα χρήζαμε πολύ σοβαρής ιατρικής παρέμβασης. Το σώμα έχει τα νεφρά, το ήπαρ, το έντερο, το δέρμα, ακόμα και τους πνεύμονες για να κάνουν αυτή την δουλειά

Στην πραγματικότητα, «το ανθρώπινο σώμα επεξεργάζεται και αφαιρεί τις τοξίνες πολύ αποτελεσματικά». Λειτουργεί καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας για την απομάκρυνση ανεπιθύμητων ουσιών.

Οπότε..

  1. Αντικατέστησε τα επεξεργασμένα προϊόντα τα πολυ λιπαρά και ζαχαρώδη με προϊόντα ολικής άλεσης (μη επεξεργασμένα), φρούτα και λαχανικά.
  2. Μην ξεχνάς επίσης τις ευεργετικές επιδράσεις της άσκησης και της κατανάλωσης νερού
  3. Ακολούθησε εξειδικευμένα πρωτόκολλα θεραπειών που θα σε βοηθήσουν να διώξεις τους μεταβολίτες των εορτών
  4. Βελτίωσε με τη βοήθεια του skin coach σου τον τρόπο ζωής σου και τις σωματικές σου καταβολές!

Ευχαριστούμε πολύ την Άρτεμις Θαλασσινού για την συμβολή της στο σχεδιασμό του Detox pack.

 

Ημερομηνία δημοσίευσης
06/01/2019