ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Σχεδιάζουμε υπηρεσίες ειδικές για την περίοδο της εμμηνόπαυσης

loveyourskin2jpg

Γιατί να επιλέξεις το νυστέρι όταν οι advance Skin coach του assai κάνουν θαύματα;

Επαναπρογραμμάτισε την ομορφιά σου! Επέλεξε μόνο πράγματα που σέβονται το πρόσωπο και το σώμα σου.

Και ειδικά τώρα που ο ήλιος και το ιώδιο επιβαρύνουν το δέρμα σου, εμείς φροντίζουμε να αποκαταστήσουμε τη φθορά που του προκαλεί άμεσα και να αντιστρέψουμε το φαινόμενο.

Με το πέρασμα του χρόνου παρατηρούμε μια συνολική επιβράδυνση του κυτταρικού μεταβολισμού που οφείλεται στη μείωση της ορμονικής δραστηριότητας. Αυτή η επιβράδυνση επηρεάζει και τις τρεις στιβάδες του δέρματος. 

1. Επιδερμίδα: Γίνεται πιο λεπτή καθώς επιβραδύνεται κατά πολύ ο πολλαπλασιασμός των κερατινοκυττάρων, ενώ τα λιπίδια μειώνονται με αποτέλεσμα η υγρασία να χάνεται. 

2. Κυρίως δέρμα: Οι ινοβλάστες παύουν να είναι τόσο δραστήριοι, η σύνθεση ελαστίνης και κολλαγόνου μειώνεται και το δέρμα ατροφεί. 

3. Υπόδερμα (ή αλλιώς το λιπιδικό στρώμα που υποστηρίζει το δέρμα): Συρρικνώνεται, γιατί μειώνονται τα επίπεδα του κολλαγόνου και της ελαστίνης. 

Εμείς ποντάρουμε στην κυτταρική ανάπλαση!!!
Σύμφωνα με τους επιστήμονες, μια ενδιαφέρουσα στρατηγική για την καταπολέμηση της γήρανσης της επιδερμίδας είναι η προφύλαξη των μητρικών κυττάρων.

Τι ονομάζουμε επιδερμικά μητρικά κύτταρα; Με τον όρο αυτόν εννοούμε μια μικρή ομάδα κυττάρων (αποτελούν σχεδόν το 1% των ζωντανών επιδερμικών κυττάρων) που βρίσκονται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και είναι υπεύθυνα για τη δυναμική ανάπλασης της επιδερμίδας και την επανόρθωση των φθορών της. Αυτά τα κύτταρα έχουν επίσης την ικανότητα να αυτοανανεώνονται για να διατηρούν σταθερό τον αριθμό τους. Ωστόσο, για να το κάνουν, θα πρέπει να είναι προστατευμένα από τις ελεύθερες ρίζες..!! 

Γι’ αυτόν τον λόγο, αναζητάμε για εσάς καλλυντικά φροντίδας για το σπίτι, με προηγμένες συνθέσεις με

  • αντιοξειδωτικά συστατικά νέας γενιάς και
  • ενεργοποιητές άμυνας της επιδερμίδας τα οποία στοχεύουν ακριβώς εκεί: στην προστασία των μητρικών κυττάρων. Άλλα σημαντικά συστατικά είναι
  • οι βιταμίνες Α και Ε, που προστατεύουν από την πρόωρη καταστροφή των κυττάρων, οι βιταμίνες Β3 και Β5, που μειώνουν τις λεπτές γραμμές έκφρασης, το υαλουρονικό οξύ, που θρέφει τα κερατινοκύτταρα και λειαίνει τις ρυτίδες, και ενυδατικά σύμπλοκα που θα εμπλουτίσουν με υγρασία τα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας. 

Επιπλέον, σαν advance Skin coaches θα σας προτείνουμε θεραπείες τόσο γαι το πρόσωπο όσο κια για το σώμα, προσαρμοσμένες στις ανάγκες αυτές. Και επειδή ο ήλιος και το ιώδιο επιβαρύνουν το δέρμα, εμείς φροντίζουμε να αποκαταστήσουμε τη φθορά που του προκαλεί άμεσα και να αντιστρέψουμε το φαινόμενο  Η επιδερμίδα αρχίζει να φτιάχνεται και να στήνεται ξανά!

Σας περιμένουμε λοιπόν για μια Διάγνωση Επιδερμίδας, χωρίς καμία επιβάρυνση οικονομική και εκείνη την ημέρα θα σας δοθούν όλες οι πληροφορίες σχετικά με τις αγωγές που θα μπορούσατε να ακολουθήσετε με benefit

έκπτωση 25%!

 

Ημερομηνία δημοσίευσης
12/06/2018