ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Open Day for a Beautiful Summer!

unnamed

 

Έχω κυτταρίτιδα και χαλάρωση στο δέρμα μου.. προλαβαίνω να κάνω κάτι για πριν το καλοκαίρι;

Φυσικά και προλαβαίνεις! Τώρα πια με τη βοήθεια των ενεργών πεπτιδίων μεσοθεραπείας η κυτταρίτιδα και η χαλάρωση αρχίζουν να εξαφανίζονται από την πρώτη κιόλας επίσκεψη. Αυτό συμβαίνει γιατί ενώ χρησιμοποιούμε συστατικά για την κυτταρίτιδα σου, τα πεπτίδια λειτουργούν και αντιγηραντικά στο δέρμα σου με αποτέλεσμα να φαίνεται σφριγηλό και πιο νέο!

Εκτός από κυτταρίτιδα έχω και αρκετά κιλάκια να χάσω. Τι προλαβαίνω να κάνω μέχρι να βγω στην παραλία;

Η αλήθεια είναι ότι μπορείς να κάνεις αρκετά με τη βοήθεια του ειδικού πρωτοκόλλου summerkini. Σου δίνει τη δυνατότητα να χάσεις έως και 12 κιλά σε μόλις 6 εβδομάδες!

Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα;

Στο πρόγραμμα σου, που η διάρκεια του εξαρτάται από τον αριθμό των κιλών που έχεις να χάσεις, θα κάνεις θεραπείες μεταβολισμού και τοπικής λύσης του λίπους, ( 2 φορές την εβδομάδα), θα λαμβάνεις διατροφική υποστήριξη συγκεκριμένου και αυστηρού προτύπου και ωτοβελονισμό για τη ρύθμιση της όρεξης και πείνας.

Πόσο θα μου στοιχίσει να κάνω κάτι από όλα αυτά για το σώμα μου;

Σου έχουμε έκπληξη.. τα κάνεις τώρα και η εξόφληση τον Σεπτέμβρη! Έλα στην ημερίδα 17 Μαΐου και επωφελήσου τον ειδικό διακανονισμό του Σεπτέμβρη. Κάλεσε μας για να μάθεις περισσότερες πληροφορίες.

Τι μπορώ να κάνω για το πρόσωπο μου πριν το καλοκαίρι;

Προστασία, προστασία, προστασία! Γνωρίζεις ότι ο ήλιος πια δεν είναι τόσο αθώος. Φωτογήρανση, ρυτίδες, δυσχρωμίες, εκφυλισμοί! Όμως όλα εξαρτώνται και από τη κατάσταση που έχει τώρα. Έλα να σου πω όχι μόνο πως θα προστατευτείς, αλλά και πως θα προστατέψεις το DNA της επιδερμίδας σου. Σε περιμένω 17/5/2017 στην ημερίδα μας για να δούμε και το δέρμα σου με τη βοήθεια της δερμοανάλυσης που μας απεικονίζει τρισδιάστατα και ψηφιακά την κατάσταση του.

 

SUMMERKINI και ο χρόνος μετράει αντίστροφα!

 

Ημερομηνία δημοσίευσης
03/05/2017