ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Μιά ανάσα πριν την άνοιξη!

pexels-photo-93587

Επειδή δεν πάει επεµβατική θεραπεία να ‘ναι και ό,τι να ‘ναι.. 

Επειδή εσείς υποστηρίξατε την στάση µας απέναντι στην επιλεκτική επεµβατική οµορφιά..

Επειδη υποστηρίζουµε bio & φυσικά υλικά για την φυσικότητα του αποτελέσµατος που προσφέρουν

Επειδή αγαπήσατε το πόσο προστατεύουµε την υγιή λειτουργία του δερµατος πριν και πάνω από όλα και σας το χρωστάµε να είµαστε στην αιχµή.

Περήφανοι, µια ανασα πριν την άνοιξη, την Πέµπτη 1/3/18 η οµάδα του assai θα σας παρουσιάσει πρώτη στο χώρο της οµορφιάς και της Δερµατικής Υγείας την απόλυτα καινοτόµα σειρά ενέσιµων υαλουρονικών µε 15ήµερη παρατεταµένη απελευθέρωση πεπτιδίων.

Όπως λενε και στα Λονδίνα: New Innovative Injectables with Sustained Release Technology & Novel Peptide Technology for Body Slimming, Anti-Aging & Anti-Pigmentation.

Και πως θα τα βρείτε; Για να σας εξηγήσουµε περισσότερα ξεχωρίστε αυτό που σας ταιριάζει.

Let your Ιnner Βeauty take a shape with Prostrolane Inner-B Για 15 ηµέρες απελευθερώνονται στο λίπος που έχεις συσωρεύσει τοπικά δραστήρια πεπτίδια που δίνουν εντολή για λιπόλυση, µπλοκάρισµα της λιπογένεσης αλλά και.. απώλεια κιλών!! Γιατί είναι φανταστικό; Γιατί ποτέ ξανά µέχρι σήµερα κανένα προιόν δεν λειτούργησε έτσι!

Let a Νatural Βeauty be with Prostrolane Natural-B Ξέρεις από filter; Μάθε κάτι καινουργιο και επαναστατικό! 15 µέρες είναι αρκετές για να σου δώσουν όλα εκείνα τα πεπτίδια που χρειάζεται η επιδερµίδα σου ώστε να έχει το αποτέλεσµα ενός καλοδουλεµένου filler. Τονισµένα ζυγωµατικά, σβήσιµο των ρινοπαρειακών ανόρθωση του οβαλ του προσώπου! Μην πεις όχι. Είναι κατάρριψη της βαρύτητας µε τον πιο φυσικό τρόπο δράσης.

Let your Βeauty Shine with Prostrolane Blanc-B Μηδενίζεις και συνεχίζεις! Σβήνεις τα πάντα µέσα σε δύο εβοµάδες και αρχίζεις από την αρχή! Τόσο χρειάζεται αυτό το καινοτόµο υαλουρονικό να αποδεσµεύσει τα κατάλληλα πεπτίδια και να αποχρωµατίσει την ταλαιπωρηµένη από δυσχρωµίες επιδερµίδα..! Μπρορείς να τα έχεις όλα. Τώρα. Εδώ.

Καλέστε µας για την κράτηση της θέσης σας. Θα τηρηθεί σειρα προτεραιότητας. Ειδικές θεραπείες, ειδικά προϊόντα, ειδικά tips µόνο για την ηµέρα σε σούπερ προσφορές για να µπορείτε να γνωρίσετε όσα θέλετε!

Ημερομηνία δημοσίευσης
26/02/2018