ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Κάθε brand έχει τα δικά του μυστικά!

back to base

 

Κάθε πετυχημένο brand έχει τα δικά του μυστικά. Τα δικά μας κρύβονται στις Θεραπείες Βάσης μας!

Βρες τες σε ειδική τιμή και γνώρισε μας χωρίς δευτερη σκέψη!

  • Βαθύς καθαρισμός και Μεσοθεραπεία προσώπου , διάρκεια 120΄- €105 

Ο Βαθύς καθαρισμός επιτυγχάνει την εξυγίανση των πόρων και την αναζωογόηση και ανάπλαση του δέρματος του προσώπου. Η ειδικά καταρτισμένη ομάδα του assai περιποιείται την επιδερμίδα σας με ιδιαίτερη προσοχή ώστε να αποφευχθούν τυχόν ερεθισμοί και ερυθρότητα του δέρματος. 

Η μεσοθεραπεία (πιστοποιημένη μέθοδος Pistor, ρωτήστε μας), αντιμετωπίζει οποιαδήποτε προβληματική κατάσταση και εικόνα της επιδερμίδας σας σε βάθος. Στο σωστό βάθος! Τα ενεργά συστατικά που επιλέγουμε είναι φυτικά, bio και απαλλαγμένα απο οποιαδήποτε χημική ή συντηρητική ουσία, ώστε να επιτυγχάνουμε την φυσικότητα του αποτελέσματος. Ενδείκνυται για

αντιγήρανση 
τόνωση της επιδερμίδας 
σύσφιξη και ανόρθωση του περιγράμματος του προσώπου
βαθιά ενυδάτωση και λάμψη.

  • Combo Cavitation II & intergrative therapy, διάρκεια 90΄- €145

Το Cavitation είναι μια αναίμακτη μέθοδος λιποαναρρόφησης, απόλυτα ασφαλής και ανώδυνη, με άμεσα και ριζικά αποτελέσματα. Μέσω ήχου χαμηλής συχνότητας (40 kHz) δημιουργoύνται μικροσκοπικές φυσαλίδες υποπίεσης μέσα στο λιπώδη ιστό και γύρω από τα λιποκύτταρα που καθώς καταρρέουν καταστρέφουν την κυτταρική μεμβράνη άρα και την δομή των λιποκυττάρων (lipolytic effect). 

H ομάδα του assai, συνδυάζει την μέθοδο του cavitation με την αγαπημένη Intergrative treatment. Το sculpt active technology της θεραπείας ενισχύει την οξυγόνωση των ιστών διώχνοντας έτσι όλα τα υπολέιμματα που δημιουργήθηκαν από το cavitation, ενώ συγχρόνως εμποδίζει τη διόγκωση των λιποκυττάρων. O συνδυασμός των δύο θεραπειών αναδιαμορφώνει και σμιλεύει το περίγραμμα του σώματος σε πολύ σύντομο χρόνο!

  • Detox Lympho free therapy, διάρκεια 60΄- €75

​Η ιδανική θεραπεία αποτοξίνωσης για αποκατάσταση των λεμφικών οιδημάτων αλλά και για γρήγορη απώλεια βάρους.

Η συγκεκριμένη μέθοδος συνδυάζει δύο κορυφαίες τεχνικές αδυνατίσματος, την ηλεκτροθεραπεία, για τη σμίλευση του σώματος και τo λεμφικό drainage για αποβολή των τοξινών. Το σώμα ανακουφίζεται απο κατακρατήσεις και επιβλαβείς ουσίες ενώ ο μέταβολικός ρυθμός του οργανισμού αυξάνεται βοηθώντας έτσι στην πιο γρήγορη απώλεια βάρους!

  • Infinity | Synergetic massage, διάρκεια 60΄- €80

​Διώξε τη συσσωρευμένη ένταση και αναζωογόνησε το πνεύμα σου με το μοναδικό μασάζ signature by assai που συνδυάζει πολλά είδη relaxing και tonifying μάλαξης σε μία θεραπεία. Το μασάζ

  1. σιάτσου,
  2. η αρωματοθεραπεία,
  3. ρεφλεξολογία,
  4. το deep tissue και το
  5. ινδικό μασάζ κεφαλής

σου προσφέρουν την απόλυτη αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περιβάλλον με απαλή μουσική και μεθυστικές μυρωδιές αιθέριων ελαίων. Ζήσε την απόλυτη αρμονία μεταξύ σώματος και μυαλού με την υπογραφή του assai!

  • Καθαρισμός σαπωνοποίησης by assai, διάρκεια 60΄- €75

Η αποκλειστική φροντίδα προσώπου για καταπολέμηση του σμήγματος με την υπογραφή του ssai, η οποία συστήνεται σε πολύ ευαίσθητα δέρματα και δέρματα με Δερμογραφισμό. 

Η μοναδική τεχνική του assai πετυχαίνει τη "σαπωνοποίηση" του σμήγματος του δέρματος, χωρίς τον κίνδυνο ερεθισμών, αφού στη θεραπεία αποκλείονται οι πιέσεις του δέρματος και η επαφή με την επιδερμίδα. O καθαρισμός επιτυγχάνεται μόνο με τη βοήθεια ειδικών μικρορευμάτων. Μετά την εφαρμογή δεν παρατηρείς κανέναν ερεθισμό ή έντονη ερυθρότητα, λόγω του προσεκτικού χειρισμού της επιδερμίδας.

Ο καθαρισμός σαπωνοποίησης, αποτελεί τον signature by assai καθαρισμό προσώπου.

 

Ημερομηνία δημοσίευσης
23/10/2018