ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Γιατί χρειάζεσαι έναν Skin Coach?

pexels-photo-217316

Τι είναι ενας (therapeutic) Skin Coach;

Xρησιμοποιούμε τον όρο θεραπευτής - Skin Coach - επειδή η λέξη αισθητικός περιορίζει πολύ σε αυτό που πραγματικά κάνουμε. Καθημερινά προπονούμε και καθοδηγούμε τους ανθρώπους πέρα από τις θεραπείες περιποίησης του δέρματος, ώστε να μπορέσουν να μεταμορφώσουν πραγματικά το δέρμα τους.

Η μισή μάχη είναι κερδισμένη όταν γνωρίζεις ότι κάποιος είναι εκεί για σένα και είναι πρόθυμος να στηρίξει όλα τα σκαμπανεβάσματα σου!

Γιατί χρειάζεσαι έναν Skin Coach;

Οι πελάτες μας απαιτούν να εκπαιδευτούν. Και έχουν δίκιο!

Μέσα στην διαφημιστική υπερέκθεση προιόντων και υπηρεσιών για την διατηρηση της δερματικής υγείας και τη ομορφιάς, λένε στους ανθρώπους μόνο το μισό της ιστορίας και προκαλούν περισσότερη βλάβη παρά καλό!

Μη ξοδεύεις χρόνο και χρηματα διαλέγοντας πράγματα που δεν σου ταιριάζουν, κρύβουν πρόχειρα αντί να διορθώνουν ή δεν θα σου φέρουν το αποτέλεσμα που είδες κάπου αλλού..

Ποιά είναι η μία και μοναδική αλήθεια; Αυτό που λειτούργησε για εναν πελάτη δεν ειναι πάντα το καλύτερο για τον επόμενο!

Βάλε στη ζωή σου το Skin Coach! Η εμπειρία του skin coach είναι ένας μοναδικός συνδυασμός από

• αποτελεσματικά πρωτόκολλα αντιγήρανσης

• τεχνογνωσία

• εξειδίκευση

• πλήρη κατανόηση των μηχανισμών γήρανσης &

• των διαφορετικών καταστάσεων του δέρματος

• αγάπη και σεβασμό για τον ανθρώπινο μηχανισμό και την συνολική υγεία του.

Η αντιστροφή του φαινομένου & της εικόνας της γήρανσης, αλλά και η απόκτηση της λάμψης που μόνο η υγεία δινει, εξαρτάται από το συνολικό lifestyle και ξεκινά πάντα από το μέσα μας! Η διατροφή παίζει ζωτικής σημασίας ρόλο για την αναγέννηση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας μας ενώ οι θεραπέιες Δερματικής Υγείας διορθώνουν φθορές αλλά και δυναμώνουν τον Δερματικό ιστό.

Με ολιστική προσέγγιση ο Skin Coach σου είναι εδώ για να σου απαντήσει σε κάθε ερώτηση, να σε απαλλάξει από περιττές τύψεις και ενοχές, να σε καθοδηγήσει, να επιλέξει τις θεραπείες που σου ταιριάζουν & να σου δώσει συμβουλές για το πώς να φροντίζεις τον εαυτό σου μέχρι την επόμενη φορά που θα τον δεις.

Που ειδικεύονται οι Skin Coach του assai;

Ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας είναι Φύση, Επιστήμη και ο αρμονικός συνδυασμός αυτών των δύο. Οι skin coach του assai ειδικεύονται :

Α. Στο Ηealthy Ageing Πρωτόκολλα αντιγήρανσης Ιατρικής Αισθητικής που που βασίζονται σε φυσικούς τρόπους αναζωογόνησης & υλικά που αντικαθιστούν το botox και το ενέσιμο Υαλουρονικό οξύ

Β. Στο Healthy Slimming Υποστηρίζουμε φυσικά, ευγενικά και φιλικά πρωτόκολλα Αδυνατίσματος που βελτιώνουν τις σωματικές καταβολές χωρίς να προσπαθούν να τις αλλάξουν!

Κλείσε ενα ραντεβού, δες το νέο μας χώρο & ρώτα τον skin coach σου για ότι σε απασχολεί.

*Ο προγραμματισμός του ραντεβού μας βοηθάει να σου αφιερώσουμε ποιοτικό χρόνο. Δεν υπάρχει καμία χρέωση γνωριμίας. Δεν υπάρχει καμία δέσμευση που θα εμφανίσουμε ξαφνικά. :)

 

Ημερομηνία δημοσίευσης
14/11/2017