ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Γιατί δεν πρέπει να παραλείπεις το aftersun σου;

wpid-lyubov-nezhnoe-chuvstvo-ona-ne-terpit-predatel-stva-i-lzhi-sgoraet-v-ogne-revnosti-razbivaetsya-o-stenu-izmeny-i-pritvorstva

 

Τα πορτοκαλί προϊόντα τα έχουμε συνδυάσει με αυτά της αντηλιακής προστασίας και τα μπλέ με αυτά της ενυδάτωσης. Και πολύ σωστά! Το μπλέ είναι το χρώμα του νερού και δεν θα μπορούσε να μην χαρακτηρίσει και την εικόνα του φανταστικού aftrsun προϊόντος του δερματολογικού οίκου GENOVE.

Τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες που η έκθεσή μας στον ήλιο είναι μεγάλη, η επιδερμίδα μας ταλαιπωρείται και τα επίπεδα της υγρασίας πέφτουν αφού ο ενυδατικός μανδύας που μας προστατεύει σχεδόν εξαφανίζεται.. Και φυσικά όλοι στο παρελθόν έχουμε προμηθευτεί πήλινγκς και μάσκες ενυδατικές για να περιποιούμαστε λιγάκι παραπάνω το δερματάκι μας, αλλά πόσες φορές τα έχουμε χρησιμοποιήσει είναι σχεδόν πάντα μονός ο αριθμός!

Το καλοκαίρι που οι ρυθμοί μας πέφτουν και είμαστε πιο ξέγνοιαστοι πρέπει και η περιποίηση να γίνεται πιο απλή ώστε να μην την.. βάζουμε και αυτήν στην άκρη και να την πραγματοποιούμε καθημερινά.

Εμείς λοιπόν οι άνθρωποι του assai σας προτείνουμε τώρα τους καλοκαιρινούς μήνες και κατα τη διάρκεια των διακοπών σας να χρησιμοποιείτε έξυπνα καλλυντικά πολυλειτουργικά. Θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήμα αφού δεν χρειάζεται να αγοράσετε πολλά ούτε να σπαταλάτε χρόνο με υπερβολές. Ένα απο αυτά είναι και η πρόταση του δερματολογικού ο'ίκου GENOVE με το ειδικό προϊόν aftersun astaxanthine που

  • ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα σου
  • διατηρεί και παρατείνει το μαύρισμα
  • θρέφει με συστατικά που απλές ενυδατικές δεν έχουν και
  • προστατεύει απο τις ελεύθερες ρίζες 

..γιατί όλα έχουν τον τρόπο τους!

Ημερομηνία δημοσίευσης
18/07/2017