ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Φροντίζουμε extra το δέρμα μας τις πρώτες κρύες μέρες του χειμώνα!

pexels-photo-370013Βαθύς καθαρισμός προσώπου.

Γιατί η εποχή για βαθύ καθαρισμό είναι τώρα;

Φροντίζουμε έξτρα το δέρμα μας τις πρώτες κρύες ημέρες του χειμώνα! Είμαστε ακριβώς σε αυτή την περίοδο του χρόνου που το δέρμα μας είναι έξτρα ευάλωτο. Έχει ταλαιπωρηθεί με αντηλικά, σκόνες και παρατεταμένη έκθεση στην ηλιακή ακτινοβολία και αυτή η ζημιά αρχίζει να εκτονώνεται. Τώρα όμως είναι και οι πρώτες χαμηλές θερμοκρασίες που κανουν την επιδερμίδα να παράγει περισσότερο σμήγμα ώστε να προστατεύεται τόσο απο το κρύο όσο και από το ξηρό περιβάλλον. Είναι ο αμυντικός μηχανισμός του δερματος μας που τίθεται σε λειτουργία ακριβώς όπως και το καλοκαίρι. Ενάντι στο κρύο του χειμώνα και στην υψηλή θερμοκρασία το καλοκάιρι!

Το αποτέλεσμα;

Ένα μίγμα λιπαρών συστατικών βαραίνει το δέρμα μας και πρέπει οπωσδήποτε να απομακρυνθεί!

Η καλύτερη μέθοδος για να ανακουφίσετε την επιδερμίδα σας & να ‘'αναπνεύσει'' ξανά είναι ο Βαθύς Καθαρισμός!

Σκοπός της θεραπείας.

Ο βαθύς καθαρισμός γίνεται για να καθαρίζουμε τους πόρους του δερματος απο βρωμιές και σμήγμα έτσι ώστε να μην γίνονται οξειδώσεις στο εσωτερικο της επιδερμίδας. Για να το οπτικοποιήσουμε αυτό, την έννοια της οξείδωσης, φανταστείτε την εξάπλωση της σκουριάς στο σίδερο..

Και αν το δέρμα μου παρουσιάζει ευαισθησίες και ιδιαιτερότητες;

Στην ιδιαίτερη περίπτωση ενός πολύ ευαίσθητου ή αλλεργικού δέρματος θα επιλέξουμε τον signature by ASSAI καθαρισμό της επιδερμίδας, τον Καθαρισμό Σαπωνοποίησης. Μια ειδική τεχνική και μέθοδο, στην οποία με τη βοήθεια βιολογικών ρευμάτων ''σαπωνοποιείται'' το σμήγμα και τα λιπαρά συστατικά και στη συνέχεια απομακρύνονται με τη βοήθεια μιας ήπιας καλλυντικής απολέπισης.

Δώστε στο δέρμα σας το οξυγόνο που ζητάει. Κρατήστε το νέο και λαμπερό! 

Τι περιλαμβάνει η θεραπεια assai βαθυς καθαρισμός.

• Ξεκινάμε πάντα με διάγνωση της κατάστασης του δέρματος ωστε να προετοιμάσουμε σωστά την επιδερμίδα και τους πόρους της.

• Αφαιρούμε το σμήγμα με ειδικά οργανικό βαμβάκι ή με σαπωνοποίηση.

• Εξυγιαίνουμε τους πόρους με ειδικά πήλινγκς.

• Αποσυμφορούμε τη λέμφο.

• Εφαρμόζουμε μεσοθεραπευτικά κερατολυτικά.

• Εφαρμόζουμε κατάλληλη μάσκα ώστε να ηρεμήσει η επιδερμίδα και ετοιμαστεί για επόμενο στάδιο.

• Πραγματοποιούμε extra θεραπεία ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας. (λεπτές γραμμές, τόνωση, ενυδάτωση, σβήσιμο παλαιοτερων σημαδιών, ..)

Προεραιτικά, αν επιθυμείτε, το στάδιο αυτό ειναι το κατάλληλο για να συνδυάσουμε κάπποια εξιδεικευμένη θεραπεία ιατρικής αναγεννητικής αισθητικής. Μετά την εφαρμογή, φροντίζουμε πριν την ολοκλήρωση της θεραπείας να μπορείτε να κυκλοφορήσετε χωρίς ερεθισμό ή έντονη ερυθρότητα και έχουμε το πρόσωπο σας έτοιμο για να μπορείτε να συνεχίσετε κατευθείαν τη μέρα σας!

Πόση ώρα διαρκεί;

περίπου 2 ωρες

Κόστος θεραπείας.

70-80€, €90 όταν συνδυαζεται με βοτανική απολέπιση σαν extra θεραπεία.

Σε περίπτωση συνδυασμού με εξειδικευμένη θεραπέια η τιμή της εξειδικευμένης έχει έκπτωση 50%..!

Ημερομηνία δημοσίευσης
09/10/2017