ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Eyebrows & Eyelashes Art

44742060_1039606659546315_1484309000638955520_n

Για εσένα που έχεις απορία, που έχεις ακούσει τόσα σχετικά και που δεν έχεις ξεκαθαρίσει μέσα σου τις διαφορές.. Ρωτήσαμε τη Σωτηρία, την brow & lash artist από την ομάδα μας του assai και διάβασε τι μας είπε:

  • Τελικά πόσες τεχνικές μπορεί να κάνει κάποιος για να αποκτήσει ένα φυσικό φρύδι;

Δύο είναι οι λύσεις. Χένα και microblading, Και στις δύο περιπτώσεις το φρύδι αποκτά ενα υπέροχο σχήμα με απόλυτη φυσικότητα!

  • Ποιά είναι η διαφορά μεταξύ της χένας και του microblading;

​Καταρχήν στην τεχνική.. Η χένα είναι χρωματισμός των ήδη υπάρχουσων τριχών και λίγο της επιδερμίδας μεταξύ των τριχών, ενώ το microblading είναι χάραξη της επιδερμίδας και χρωματισμός της υποεπιδερμικά. Η επόμενη βασική τους διαφορά είναι στον χρόνο διάρκειας τους. Η χένα διαρκεί περίπου 3-4 εβδομάδες ενώ το mocroblading διαρκεί περίπου 18 μήνες.

  • Στις βλεφαρίδες τι μπορεί να κάνει κανείς για να τις τονίσει;

​Μα φυσικά extension! Με την βοήθεια της London Lash Prosfessional τα αποτελέσματα που έχουμε στο assai είναι απόλυτα φυσικά..! Η επιλογή των extension γίνεται πάντα σύμφωνα με το αποτέλεσμα που θέλουμε. Είτε είναι 3D είτε είναι τρίχα τρίχα, επιλέγουμε βάει της ιδιοσυγκρασίας του καθενός και το lifestyle του.

  • Ποιά η διαφορά των 3D και των τρίχα τρίχα;

Η τρίχα τρίχα είναι τοποθέτηση μεμονωμένων τριχών για πιο φυσικό αποτέλεσμα, ενώ το 3D είναιι πρώτα φιξάρισμα τριων τριχών σε μία έκφυση για πιό δυναμική εικόνα.

  • Ταλαιπωρούνται οι βλεφαρίδες μου με το Extension;

​Καθόλου..! Η τοποθέτηση τους γίνεται πάνω στην τρίχα σου και ποτέ πάνω στον θύλακα οπότε δεν φράσεται καθόλου η αναπνοή των βλεφαριδών σου. Επιπλέον οι βλεφαρίδες της London Lash Professional χαρακτηρίζονται από εξαιρετικής ποιότητας κασμίρ που δεν ερεθίζει και δεν προκαλέι καμία αντίδραση στην επιδερμίδα των ματιών σου.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία μη διστάσεις να επικοινωνήσεις μαζί μας και κάποιος από την ομάδα του assai θα σε βοηθήσει να πάρεις τις απαντήσεις σου.. -:)

Ημερομηνία δημοσίευσης
25/10/2018