ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Επένδυσε στο αντηλιακό σου.

File_000

 

..και όταν λέμε επένδυσε στο αντηλιακό σου, δεν εννοούμε σε χρήμα αλλά σε χρόνο!!!

Ναι σε χρόνο που πρέπει να μας αφιερώσεις για να διαβάσεις παρακάτω και να ενημερωθείς σωστά.

Ο ήλιος, το ακούς εξάλλου από παντού, έχει γίνει πιο επιθετικός αλλά το καταλαβαίνεις και εσύ στην επιδερμίδα σου. Εμείς λοιπόν σου επικοινωνούμε και κάτι άλλο εκτός από τον δείκτη προστασίας.. Σου λέμε να επιλέγεις αντηλιακό που να περιέχει και

  • προστασία DNA και αντιοξειδωτική προστασία γιατί ο ήλιος πια εκφυλιζει σε βάθος.

Επίσης  να περιέχει

  • ενεργοποιητές ανοσοποιητικού και άμυνας καθώς να έχει αντιφλεγμονώδη δράση. Έτσι σε περίπτωση που η ακτινοβολία επιβαρύνει και είναι έτοιμη να δημιουργήσει μια παθολογία, οι ενεργοποιητές άμυνας ανεβάζουν το ανοσοποιητικό με αποτέλεσμα το δέρμα να ανακτά την Δερματική Υγεία που χρειάζεται και να σαρώνει και να αποκαθιστα οτιδήποτε παθολογικό.

Η GENOVE laboraitories έχει σχεδιάσει μια ολοκληρωμένη γκάμα από εξειδικευμένα προιόντα αντηλιακής προστασίας. Την βραβευμένη σύνθεση σε  Τεχνολογία Astaxactive® θα την βρεις στο αντηλιακό προϊόν για το πρόσωπο σου, για το σώμα σου, στο αντηλιακό σε μορφή σπρέυ για εσένα που κάνεις θαλάσσια σπόρ και είσαι απαιτητικός, στο αντηλιακό σε family edition και φυσικά  και στα προϊόντα για μετά την έκθεση στον ήλιο!

Και επειδή ξέρεις οτι αγαπάμε πολύ αυτό που κάνουμε..

έως τέλος Ιουλίου σου προσφέρουμε έκπτωση 20% σε όλα τα αντηλιακά family edition για να προστατεύεις εσένα αλλά και αυτούς που αγαπάς!

 

Ημερομηνία δημοσίευσης
03/07/2018