ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Δερματική Υγεία. Η ειδικότητά μας!

δερματική υγεία

  • Τι είναι η Δερματική Υγεία;

Ένα δέρμα που έχει υψηλή Λειτουργικότητα είναι ένα δέρμα υγιές. Όταν οι μηχανισμοί του λειτουργούν σε απόλυτη αρμονία και σωστά. Το δέρμα μπορεί να αμύνεται σε εξωτερικούς παράγοντες, να συγκρατεί την υγρασία στο εσωτερικό του σώματος και να θερμορυθμίζει το σώμα. 

  • Πως επιτυγχάνεται η Υγεία του Δέρματος;

Τα ένζυμα και η καλή λειτουργία τους καθιστούν εφικτή την υγεία. Όταν υπάρχει υψηλή ενζυμική λειτουργία σημαίνει οτι λειτουργούν σωστά αρκετοί μηχανισμοί,όπως της αμυνας, θερμορύθμισης και ενυδάτωσης.

  • Η Δερματική Υγεία κερδίζεται ξανά εαν έχει χαθεί;

Φυσικά και ναι! Εάν διαπιστωθεί οτι κάποιος από τους μηχανισμούς δέρματος υπολειτουργεί, άμεσα προχωράμε σαν ειδικοί Healthy Skin coaches σε αποκατάσταση της.

  • Πως γίνεται η αποκατάσταση της Δερματικής Υγείας;

Πρώτοι στο assai Healthy Skin Spa μιλήσαμε και οριοθετήσαμε το εύρος της Δερματικής Υγείας. Εισάγαμε στο χώρο της ομορφιάς την Δερματική Υγεία σαν ενα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο αγωγής.Το πρόγραμμα αποτελεί ένα μη επεμβατικό πολυμερικό σύστημα απολέπισης που βασίζεται σε συμπυκνωμένα ιατρικά peeling σε ελαφριά βάση γέλης και πραγματοποιείται σε τρεις συνεδρίες.. Ο συνδυασμός των τεχνολογικά προηγμένων οξέων και ενεργών συστατικών του, καθώς και ενός ισχυρός αντιοξειδωτικού συμπλόκου ενζύμων ευρέως φάσματος αποκαθιστά την Υγεία του και άρα την ομορφιά του!

 

Ημερομηνία δημοσίευσης
09/10/2018