ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Combo θεραπείες για το πρόσωπο!

pexels-photo-7049871

Με παιδιά, άντρα, σπιτι και (κατσίκα) κατοικίδιο ο χρόνος δεν σου φτάνει για τιποτα. Η καλυτερα για τίποτα περιττό! Υπάρχουν όμως και οι ειδικές περιστάσεις, η ψυχολογία που εχει διακυμάνσεις, οι εποχές που ζητάς περισσότερη φροντίδα και οι μέρες που κοιτάς τον καθρέφτη πριν φύγεις και αναρωτιέσαι αν έχεις αφήσει το προσωπό σου αφρόντιστο. 

Αγαπώ τις combo θεραπείες γιατί απαιτούν λίγο χρόνο και δίνουν πολλά, στοχευμένα αποτελέσματα! Οι συνδιαστικές τεχνικές μπορούν να μεταμορφώσουν το προσωπό σου χωρίς να χρειαστεί να κάνεις περιττά πραγματα και σου δινουν κάθε φορά δέρμα σαν χαρτί! 

Ποιά είναι η τελευταία αγαπημένη μου; Μια med spa compo πολυλειτουργική θεραπεία που μπορεί μέσα σε μιση ώρα να δειξει το πρόσωπο σου σαν να ξεκουραζόσουν για ενα μηνα (που τέτοιος μήνας;!) ! LET'S DO IT

Αυτή την Παρασκευή άσε την γενική καθαριότητα τστο σπίτι και κάνε γενική καθαριότητα στο προσωπό σου. Εσυ παίρνεις το ρόφημα σου, κάθεσαι αναπαυτικά και το προσωπάκι σου περνάει τα παρακάτω στάδια για να ανεγεννηθεί:

• Καθάρισμα στους εξωτερικούς ρύπους. Τα πάνω πάνω ή όσα βλέπει η πεθερά!

• Καλό σκούπισμα! Άσε το microdebration να κάνει τη δουλειά μιας δυνατής ηλεκτρικής σκούπας! Η μηχανική δερμοαπόξεση αποσπά και ρουφάει όλα τα νεκρά κύταρα απο το προσωπο σου χωρίς να τραυματίζει το δέρμα, μέχρι να τα μαζέψει όλα στον κάδο αποβλήτων της και το δέρμα σου να ανασάνει.

• Δούλεψε το δέρμα σου μεχρι να γινει χαρτί! Τώρα που οι υποδοχείς σου είναι ανοιχτοί το mandelic πήλινγκ έρχεται να λειάνει σημάδια, λακούβες και ορατές φθορές.

• Οι πόροι σου ειναι ορθάνοιχτοι, εκμεταλλεύσου το σωστά! Απολίπανση για 2 λεπτά .

• Λευκό δέρμα ξανά! Πρόληψη με mela treatment για καθε χρωματική διαφορά από την επεξεργασια του δέρματος.

• Δουλειά για το σπίτι! Το δέρμα σου πρεπει να συνεχισει να δουλευει μόλις εσύ σηκωθείς.. Τώρα βάζεις τη θεραπεία σου που αντιμετωπίζει κάθε φλεγμονή στη ριζα της. CR one off 

Βάλε χρώμα! Ειδική χρωμοθεραπεία. Κόκκινο για άμεση ενεργοποίηση της θεραπείας και πράσινο για αποτοξίνωση που θα βελτιώσει την ποιότητα της οψης του δερματος

• Ουτε γάτα ουτε ζημιά δεν θα το μάθει κανείς! Κάλυψε το προσωπάκι σου με ειδική πουδρα από minerals γεμάτη υαλουρονικά στοιχεία και είσαι έτοιμη!

Είναι πολλά; Είναι μόνο μισή ώρα!

Πονάει; Καθόλου! Ισα ίσα διασκεδάεις με τις τόσες υφές!

Πότε το προτιμάω; Όταν το προσωπο σου ειναι κουρασμένο, όταν εχεις να κάνεις μια καλή εμφάνιση, όταν θέλεις να λάμψει ξανά το πρόσωπό σου, όταν θέλεις να συντηρήσεις το πρόσωπό σου καλά, όταν μπορεις να ξεκλέψεις 30 λεπτά για εσένα και να δεις το αποτέλεσμα να ξεκινάει αμέσως !

Τι θα δώ; Προσωπο καθαρό, λαμπερό και περισσότερο λευκό. Δέρμα σαν χαρτί! Οψη βαθιά ξεκούρασης, αίσθηση βαθιάς χαλάρωσης και δέρμα που συνεχίζει να δουλεύει.

*Combo θεραπείες. Οι αγαπημένες συνδιαστικές θεραπείες αποτελούν τη βάση των beauty programms. Της νέας υπηρεσίας του assai για να ανταποκριθεί στον τρόπο που εσείς θέλετε να φροντιζετε το δέρμα σας. 

Ημερομηνία δημοσίευσης
06/03/2018