ΑΡΧΙΚΗ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ GIFT CARD ΝΕΑ TIPS ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
ΜΕΝΟΥ
no image
Ανέβασε το επίπεδο φροντίδας τους δέρματος σου.

beautiful-cute-face-1735783jpg μ

 • Πως ανεβάζουμε το επίπεδο φροντίδας του δέρματος σου;

Μα φυσικά μέσω εξατομικευμένης προσέγγισης και θεραπείας! Η αγωγή σου που θα γίνει από τους ειδικούς skin coaches του assai θα βασίζεται αποκλειστικά στις ανάγκες σου.

 • Πως καταλαβαίνουμε τις ανάγκες ενός δέρματος;

​Σίγουρα η φυσική αίσθηση παίζει μεγάλο ρόλο και προσπαθούμε όσο γίνεται να αποκαθιστούμε δυσάρεστες αισθήσεις, όπως "τράβηγμα", "τσούξιμο" κλπ. Όμως οι πραγματικές ανάγκες φαίνονται μέσω απεικόνισης ψηφιακής.

 • Πως γίνεται δηλαδή η ψηφιακή απεικόνιση;

​Με τον Δερμοαναλυτή SKIN SCANNER. Με τη χρήση υπέρυθρης ακτίνας ο skin scanner φωτογραφίζει την επιδερμίδα και μας δίνει μια πληθώρα πληροφοριών, που αφορούν:

 1. λειτουργία σμηγματογόνων αδένων και λιπαρότητα
 2. ευαισθησία και εσωτερικές φλεγμονές
 3. δυσχρωμίες και βάθος των βλαβών
 4. ρυτίδες και βάθος
 5. δομή δέρματος
 6. φωτογήρανση
 7. χαλάρωση επιδερμίαδς
 8. ανάγκες σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία
 • Τα αποτελέσματα πως θα μας βοηθήσουν;

Μα τα αποτελέσματα είναι που θα μας δώσουν τα απαραίτητα εφόδια για να διαμορφώσουμε την προσωπική σου θεραπεία φροντίδας για την επιδερμίδα σου. Βλέποντας που χτυπάνε τα κόκκινα "καμπανάκια" αποκαθιστούμε άμεσα τις ανάγκες που είναι πιο έντονες και στη συνέχεια και σιγά σιγά και όλες τις υπόλοιπες.

Μην ξεχνάς αυτό που λέει ο Skin Coach του assai.. Αυτό που λειτούργησε στη φίλη σου, δεν σημαίνει οτι θα λειτουργήσει και σε εσένα.. το σίγουρο όμως είναι οτι θα σου πούμε τι δεν λειτουργεί!

ΚΡΑΤΑ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΑ!

Έλα για μια δωρεάν Δερμοανάλυση, μάθε τις δερματικές σου ανάγκες και έλα να σχεδιάσουμε παρέα το προσωπικό σου πρόγραμμα θεραπειών.

Ημερομηνία δημοσίευσης
04/01/2019